Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
acemiye yardim (acil)
Arkadaslar merhaba,ben akvaryum isine yeni giristim ve bi akvaryumcudan ufak ( 35 cm lik ),bi akvaryum,atlantik marka bi ic motor ve 4 piranha aldim.İlk ogrendigim kazık yedigim oldu cunku piranhalar otculmus,motor kotuymus,sonra gittim 1 metrelik bi akvaryum ve 750 lth temizleyen bi dis filtre aldim,dibine midye kirigi dosedim ve calisir hale getirdim piranhalar gayet iyi yasiyodu,sora birisi bana ciklet hediye etti sorun burda basliyo,ciklet piranhalari bi koseye sikistirdi ve ordan cikmalarina izin vermiyor,surekli bi kavga halinde,piranhalara yem bile yedirmiyor,acaba bunlari ayirmalimiyim,bana beraber yasayacaklari soylenmisti,diger bi soruciklet surekli agzini kocaman acarak bi seyler yapiyo ve sanki bi yuva arayisi icinde bende ufak bi kavanozu kuma gomdum,hep icine giriyo,acaba hamilemi,piranhalara cok uzuluyorum onun icin acil yardim istiyorum,cikletim yaklasik 5 cm boyunda beyazla gri arasinda,uzerinde siyah noktalari var 2 cm eninde uzunca turu nedir acaba..simdiden tesekkurler,bu arada msn im [email protected],
resmini gönderebilirsen sana yardımcı olabilirim.Şimdilik bir şey söyleyemem çünkü balıkların erişkin boyda degil renklerine aldanarak bir tahmin yapmak sağlıklı olmaz.Yapsak bile bir işe yaramaz çünkü hala emin olmazsın ;)
resim nasil gonderebilirim ?
Mail adresime yada sizin evcilleriniz bölümüne tabilirsin :)