Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Cocker arıyorum:((((((

Yaklaşık iki yıldır uraşıyorum cocker almak ıcın ama hep parayla satıldıgı ıcın alamıyorum satılma lafını kullanmak dahı ıstemıyorum cunku bır can parayla satılmamalı!Eğer gercekten vermek ısteyen varsa guvenılır bırı aranıyorsa emın olun ona cok ıyı bakabılırım [email protected] bana ulasırsanız cok sevınırım

img

sedamm__

19 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba seda hanim; oncelikle elimde amerikan coocer spaniel var. tuvalet egitimli evi pislemez. fakat ben kopegimi satmiyorum sadece masraflarini telafi etmeye calisiyorum. asilari mamasi vs... 200 ytl dusunurseniz fotograf gonderebilirim. saygilarimla bol sans ( ucretsiz kopek veren hele hele coocer biraz zor bulursunuz....) yinede bol sans

img

venus_evren

18 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben sizden para degil de sadece kopegimin masraflarini kendisinin cikartmasini istiyorum. dusunurseniz 0544 883 33 94 [email protected]. kopek buyukcekmecede saygilarimla

img

venus_evren

18 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABA, Eğer halen almadıysanız şu an Ataşehir Barınağında sahibi tarafından terk edilmiş bir Amerikan cocker var.Lütfen gidip bakmanızı tavsiye ederim. Teşekkürler [email protected]

img

meledy

20 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, istanbulda tam istediğin özelliklere sahip yetişkin erkek cocker köpeğime iyi bakacak bir yuva arıyorum.işim nedeniyle; safkan,tuvalet terbiyeli ,alan koruma becerisine sahip,aşıları ve bakımı tam köpeğimi ücretsiz olarak vermeyi düşünüyorum.lütfen talebinizde ciddi iseniz aşağıdaki iletişim kanallarından görüşelim. [email protected] 05326313212

img

canakin66

16 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bizim 10 aylık amerikan cooker ımız var annemiz evde hasta yatıyor oğlumuzu gerçekten sevecek bir aile arıyoruz düşünürseniz 0532 207 76 85

img

screrdal

16 yıl 5 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

insanın evide çocuğu gibi baktığı canını vermesi çok zor bişey amaa senin aşıların fiyatlarından haberin yok anlaşılan sen hepsini birden bedavaya getirmek istiyosun bizlerde bi emek verdik heralde karşılık istemek haktır

img

ebru78

16 yıl 5 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ