YAVRU İKEN ALIP BESLEDİĞİM SON DERECE SAĞLIKLI,CİNSİYETLERİNİ BİLMEDİĞİM,5-6 ÇİZGİLİ 2 TANE FRONTOZA BALIĞIMI SATIYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLARLA 🔒 Üyelere Özel NOLU TELEFONDAN GÖRÜŞEBİLİRİZ.YERİM İSTANBUL-KÜÇÜKÇEKMECE
NOT.satılanın canlı olduğunu hatırlatırım,bazı arkadaşlar çok ilginç rakamlar verebiliyor,mübarekler boş mezar bulsa girecek sanki.
arkadaşım burası açık bir pazar ve herkes teklif vermekte serbest (ayrıca sen zaten fiyat belirtmemişsin) eğer teklifi beğenmezsen balıklarını satmassın bu balıkların canlı olduğunu biz yıllardır biliyoruz. Yinede hatırlatman için saol.
arkadaşım doğru yazmışsın,bu kadar büyük bir pazarda bu siteyi kullanan yüzlerce kişiden sadece senin bu konuyu üzerine alman ilginç olmuş, bu halin bana bir tatlı su balığını hatırlattı,hangi balık olduğunu düşünürsen bulabileceğine eminim.kendine iyi bak.
arkadaşim senin beni balığa benzetmen beni çok mulu etti ama elindeki frontosaların daha çizgisini bile sayamaman senin buradaki matematik bilginin bile ne kadar kıt olduğunu bize gösteriyor, yazık bu güzelim hayvanlara bırak da bu işi bienker yapsın yada forumlardan yardım al sana yardımcı olalım (frontosların cinsi çizgileri ve de cinsiyetleri hakkında) yazdıklarım yanlış anlaşılmasın sadece senin daha bigi bir akvaryum sever olman için...