Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

YAVRU TROPHEUS

Merhaba arkadaşlar.700 lt lık akvaryumumda yaklaşık 35 tane tropheus ( bemba,ikola,chımba,duboisi ) damızlık balıklarım var. Dün kayanın birinin altında yavru gördüm.başkada göremedim. muhtemelen yem oldular.Bu yavru balıkları yem olmadan nasıl yaşatabilirim.Kayları mı artırmam gerek saklanma yeri için yoksa ağzında yumurta olan balığı mı ayırmalıyım.Ayırmam gerekirse ağzında yumurta oldugunu nasıl anlayabilirim. malum 700 lt lik akvaryumda balık yakalamak kolay değil. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden tşk ederim.

img

falco

21 yıl 9 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilginç bu kadar değişik konuların tartışıldığı bu sitede böyle basıt bir konuyla ilgili olarak üstadlardan yorum gelmemesine şaşırdım doğrusu.

img

falco

ÖZEL MESAJ

700 lt bir akvaryumun varsa hiçbirşey yapma bence bırak o balıklar senin isteyipte ugraşmanı gerektirecek herşeyi yapacak ayrıca iyi gözle mutlaka başka yavrularda vardır dip not balıkların vejeteryan sana iyi seyirler

zafer kardeşim saol cevabın için. yalnız ufak bir sorunum var oda akvaryumum da 1 tane de 15 cm lik frontozam var ..eşi öldüğü için tek kaldı.ayrıca 2 tane de calvusum var ama onların boyu ufak. saygılar

img

falco

ÖZEL MESAJ

Frontoza ve calvus akvarumda olduğu sürece yavru büyütmen çok zor.

img

fawoox

20 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

frontoza ve calvusları elden çıkardım yavru sayısı 13 :) saygılar

img

falco

ÖZEL MESAJ