Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Bedava Hamster(ÜcretsiZ)

Arkadaşlar, elimde 15in üzerinde yawru oldu. Birbölümün dağıttım, diğer bir bölümü elimde. 5 Adet Yawru war, 2-2,5 haftalık cuma gününden itibaren (03-12-2006) Sizlere verebilriim. İstanbul FındıkzadeYim . . . Kargo Olayı zor gibi. Belirli noktalara getirebilirim. ( İyi bakabilecek olanlar tercihimdir, hayvana eziyet etmicek olanlar) E-mail adresim ve telefon numaramı isteyenlere vericem. Şimdiden TeşekkürLer

img

mrincredible

18 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mail adresini yazar mısın?

img

emresonat

19 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaş ben sana cok yakınım ben almak ıstıyorum ama 2 tane bi erkek bi dişi :)

arkadaşım benım email adresim [email protected] telefonumsa 05439431993 hala varsa bana verebilirsin .. ve ben sana yakınım tek vesait büyükçekmecedeyim

slm. anadolu yakasına geçiyor musun hiç?

img

thered

19 yıl 11 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm kardeş ben istanbula bu ayin 26 sinda gelcem nişamlim geliyoda havalanindan onu alcam sen bize bi kıyak yapip versen şu hamsterlardan birini?çok ii bakcam söz [email protected] bana yazarsan sevinirim

img

hamster_istiyom

18 yıl 6 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARkadaşım bende ÇaPAda oturuyorum iki üç tane bakabilirim mailim [email protected]

img

cenqua

18 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende bayrampaşada oturuyorum eğer tekrar yawrularsa bende yawru alabilirim e- mail adresim [email protected]

img

ceeeeem

18 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba ben çapada oturuyorum.hamsterı almak isterim kafesi evi suluğu yemliği hepsi hazır...lütfennn..:)

img

glbhn

18 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

e mailinizi ve telefonunuzu yollarsanız irtibata geç[email protected]

img

glbhn

18 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ