Diğer Evcil Forumları > Hamster
Bedava Hamster(ÜcretsiZ)
Arkadaşlar, elimde 15in üzerinde yawru oldu. Birbölümün dağıttım, diğer bir bölümü elimde. 5 Adet Yawru war, 2-2,5 haftalık cuma gününden itibaren (03-12-2006) Sizlere verebilriim. İstanbul FındıkzadeYim . . . Kargo Olayı zor gibi. Belirli noktalara getirebilirim. ( İyi bakabilecek olanlar tercihimdir, hayvana eziyet etmicek olanlar) E-mail adresim ve telefon numaramı isteyenlere vericem. Şimdiden TeşekkürLer
mail adresini yazar mısın?
arkadaş ben sana cok yakınım ben almak ıstıyorum ama 2 tane bi erkek bi dişi :)
arkadaşım benım email adresim [email protected] telefonumsa 05439431993 hala varsa bana verebilirsin .. ve ben sana yakınım tek vesait büyükçekmecedeyim
slm. anadolu yakasına geçiyor musun hiç?
slm kardeş ben istanbula bu ayin 26 sinda gelcem nişamlim geliyoda havalanindan onu alcam sen bize bi kıyak yapip versen şu hamsterlardan birini?çok ii bakcam söz [email protected] bana yazarsan sevinirim
ARkadaşım bende ÇaPAda oturuyorum iki üç tane bakabilirim mailim [email protected]
bende bayrampaşada oturuyorum eğer tekrar yawrularsa bende yawru alabilirim e- mail adresim [email protected]
meraba ben çapada oturuyorum.hamsterı almak isterim kafesi evi suluğu yemliği hepsi hazır...lütfennn..:)
e mailinizi ve telefonunuzu yollarsanız irtibata geç[email protected]