Kedi Sağlıgı ve Bakımı
Merhaba Mercan Shark Size iyi gunler, birkac fikrimi belirtmek istedim eminim protestoyu en olumlu yonden yapmak istiyorsunuz fakat ozur dilerek soyluyorum yeterli degil bence daha buyuk capta yapmaya calisirsaniz cok daha olumlu olur diye dusunuyorum, ilk once bu klibi hepsi evcil sitesinde anons ediyorsunuz bence burasi iyi bir baslangic tum hayvan severlere bildirmek ama kayit sayisina dikkat ederseniz kedi/genel forumunda 25 kayit var, balik genel forumunda 146 kayit var ve kopek genel forumunda 66 kayit var buna baska bir turlu bakmak lazim bizler burda hayvan severleriz fakat maksat kurk giyenlere sesimizi duyurmak burda yapicaz edicez demekle birsey olmaz cunku kurk giyenler burda yokki, simdi diyorsunuzki atv ve kanalturk haberde bu vahset gosterildi ama kardesim gosterilmeden evvel haberimiz olsaydi seyredebilirdik benim cok buyuk bir cevrem var inanin bilseydim herkese duyururdum tum cevrem ve ben showtv haberleri tercih ediyoruz Defne Samyeli oldugu icin, simdi diyorsunuzki petshow coktan bitti 4 ay sonra petshow olucak ve bu petshowa milyonlarca kisi gidiyor, gazetelerde 2 ay once haber veriyorlar, pahalli olmasina gelince ben oyle duymadim parasal sorunlari olan petshoplar bile parayi verebiliyor bu nedenle cok pahalli olursa sanmiyorum orada olabilirler, baska bir soylediginize cevap vermek istiyorum bu vahseti internet ve yanlarina giderek halledecegiz diyorsunuz ilk once computeri olmayan ve internete giremeyen cok kisi var ama gazete okuyan ve tv seyreden inanin cok daha fazla simdi geleyim yanlarina giderek halledecegiz diyorsunuz nasil halletmeyi dusunuyorsunuz?? o vahset klibi Cin'de oluyor oralara gitmek imkansiz eh burda Turkiye'de kurk giyenlere gidecegiz diyorsaniz oda su anda imkansiz cunku yazin ortasindayiz kimse kurk giymiyor bu demektirki o kisileri bulmak icin sonbahar ve kisi beklemeniz gerekir tabii o zamana kadar daha cok vahset olucaktir bunlari dusunmenizi isterim isterseniz siz kucuk capta birseyler yapmaya devam edin fakat ben o klibi gordukten sonra bu vahseti durdurmak misyonum oldu ve buyuk capta birsey yapmaya cok kararliyim insallah bu soylediklerimi yanlis yorumlamazsiniz inanin cok samimiyim, basarilar diliyorum, hoscakalin!
Saygilarimla~CigdemD