Diğer Evcil Forumları > Hamster
Verilik yavrular
Sevgili hayvan dostları 16 kasım doğumlu çok sevimli 13 adet hamster yavrusunu 1 ay sonra vermeye başlayacağım elinizi çabuk tutup kaydınızın yaptırın ve renkli bir dünyaya adımlarınızı atın. Sevgiyle kalın
ben alabilirim istanbul beylikdüüz :)
ben de alabilirim, almayi isterim en azindan.. ama biri bana bilgi verebilir mi hamsterlarin bakimiyla ilgili?
selam. hangi il/semtte bulunduğunu belirtirsen sevinirim
[email protected] istersen vermek ıstersen ekle lütfen
Sevgili arkadaşlar hamster isteyenler için mai`im [email protected] çengelköy nato yolunda oturuyorum. Sevgili buena bu sitede(bu forumda) hamster la birlikte yeni yaşamaya başlayacak olan biri için oldukça doyurucu bilgi var. Ama en temel bilgiler önce hamsterin yaşayacağı kafesi seçiminde çokı küçük olmayan 40*40*30 gibi bir kafes (akvaryum olmazsa iyi olur havadarlık açısından )kemiremeyecekleri bir malzemeden olmalı cam, metal dışında herşeyi kemirebiliyorlar ama benim kafesim ahşap kaplama ve 15 haster var henüz kafese zarar veremedilier). başlangıç için bir hayvan dükkanından kafes alabilirsin. Mümkünse hamsterini bir tanıdığından al yaşı ve sağlığı konusunda daha doğru bilgiler alırsın hayvan dükkanları yanıltıcı olabilir. Eğer bir dükkandan alacaksan akşamüstü git çünkü bu hayvanlar gündüz uyur akşam hareketlenir. Böylece hareketlerine bakıp karar vermen daha kolay olur. Burnu ve poposu ıslak olmamalı 2-2,5 sene yaşadıklarından birkaç aylık bir hamster alırsan daha uzun bir birliktelik olur. Geçimsiz olduklarını bilmelisin eğer birden fazla alırsan kanlı tartışmalara tanık olabilirsin ayrı cins alınır ise doğuma ilişkin keyifli küçük sorunların üstesinden gelmek gerekebilir bence bir tane al seversen ve bu sorumluluğu taşıyabileceğine inanırsan sayıyı attırırsın. Koku sorunu olduğunu unutmamalısın evin hakimi değilsen diğer sakinler hamsteri nden pek hoşlanmazlar. beslanmesi çok kolay hazır hamster yemleri kullanabileceğin gibi hemen tüm tahıl ları yerler et, tavuk dur ya ne vermemen gerekir onu söyliyim daha kolay tatlı verme, çok tuzlu verme ,sütü 1/1 suyla karıştırıp ver baharatlı verme ishale neden olabilecek çok sulu gıdalar verme maydonoz, kıvırcık gibi yanaklarına yapışabilecek şeyleri ya verme ya dikkatli ver. temel oalrak bunları bilmek yeter ama okursan faydalı bir çok bilgi edinebilirsin bol hamsterli günler.
Arkadaşlar Yılbaşına kadar acil hamster tarzı sevimli bi yavruya ihtiyacım var abimin küçük kızı benden yılbaşı hediyesi olarak istedi :) bana yardımcı olursanız sevinirim İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum. mail adresim [email protected] acil cevap bekliyorum lütfen yardımcı olun bana :)