kızımız 5 yaşında gelinlik cagına gelmiş hanımhanımcık bir iran kedisidir.Eş secmez zaten suan kızgınlık zamanında acele ederseniz sevinirim. :D
bizim oğlumuzda kızgınlık döneminde siyam, iranla çiftleşmesinde bi problem oluşturmazsa biz talibiz :) nerdnsiniz bu arada?
bizim oğlumuz çok yakışıklıdır gerçekten.bize 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşırsanız fotolarını gönderebiliriz.sizden haber bekliyoruz.hoşçakalın
yazmayı unutmuşum.paşa iran chinchila kırması
benim de saf 2 yasında beyaz erkek iran cincılla cinsi kedim var...resmi kediler bolumunde...kendisi cok iyi bir cinstir...Ben Istanbul tunelde oturuyorum...ilgılenırsenız bana 🔒 Üyelere Özel a mesaj atabilirsiniz...
GÜLER HANIM KIZINIZIN FOTOĞRAFLARINIA BAKARKEN KOCAMUSTAFAPAŞADA OTURDUĞUNUZU YAZMIŞ OLDUĞUNUZU GÖRDÜM.BİZ DE ORDA OTURUYORUZ.ADLİ TIPIN KARŞISINDAYIZ.BİRBİRİMİZE YAKIN OLMAMIZ ÇOK GÜZEL.MAİL ADRESİMİ YAZMIŞTIM.SİZ BANA BİR MESAJ ATIN BEN DE PAŞAMIN FOTOLARINI GÖNDEREYİM SİZE.ULAŞIM PROBLEMİ OLMADIĞI İÇİN ÇOK İSTERİM BİZİMKİLERİ BİR ARAYA GETİRMEYİ.
merhabalar,
ben ve oglum beylikduzu`nde oturuyoruz; delikanli iran asilli ve binbirgece masallarindaki butun prenses kedilerin ruyalarini susler karizmada olup 1.5 yasindadir ve bunca donanimina karsin nehuz muradina ermis degildir; delikanliya kiz arkadas ariyorum; eger kiziniz da uygun ise, iste delikanli`ya giden yol(lar):
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
iyi aksamlar,
metin bayrak