Satılık Balıklar

Hesaplı(damızlık sarı prenses ve yunus )ayrıca ucuza yavrular
Satılan Canlı(lar): Sarı prenses ,yunus ,ice man Sarı prensesler 11 adet büyük damızlık 4 erkek(13-14 cm civarı) 7 dişi(11-12 cm civarı 3 unun ağzı dolu)düzenli olarak yavruluyorlar,adet fiyatı 15 ytl dir. Damızlık adayı sarı prensesler;(6-9 cm civarı)dişi cogunlukta 18 adet 10 ytl den. Yavru sarı prensesler;(3-5 cm civarı) 2,5 ytl den. Damızlık yunus 1 erkek(15 cm civarı) 1 adet dişi 10 cm ikisi 30 ytl. İce man 1 adet dişi 10 cm civarı 10 ytl 1 ADET Ünistar 1 L motor iç filtre 10 ytl az kullanılmış kutusuyla teslim. Hepsini almak isteyen olursa fiyat konusunda yardımcı olurum. En az 10 arlı gruplar halinde verilir. Nakliye alıcıya aittir. Fakat Kayseri , Sivas ve Yozgat a hafta sonları giden arkadaşlarım var. Onlarla yollayabilirim. Ayrıca yavrular kendi üretimimdir.Hobiye bir süre ara vereceğimden dolayı balıklarımı satıyorum.İnanın pişman olmazsınız balıklarımı alınca ve gördüğünüzde eminim mutlu olursunuz. YOZGAT/Akdağmadeni (Lütfen özel mesaj ile ulaşın.) yada 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel pg 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Selam ben SİVAS`tan ilhan msnen kayıtlı bende sabah 08 ile 17 saatları arasında msn`ni açarsan görüşürüz. Yunuslar için.

merhaba 🔒 Üyelere Özel msn adresim oradan görüşürsek ben sarı prenses arıyorum

Balıklar satılmıştır... Biraz geç oldu. Kusura bakmayın.

Yanıtlamak için giriş yapın