Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
kayseriden muhabbet satanlar!
tek yada çift olarak muhabbet kuşu satanlar benimle irtibat kursun..
ARKADAŞIM BEN İSTANBULDAYIM AMA KAYSERİDE AYDINLIKEVLERDE KÜÇÜK MUSTAFADA HACI AMCA VAR ONUN KUŞLARI TÜRKİYEDE SAYILI KUŞLARDANDIR. BİRDE HÜRRİYET MAH. BEŞYOLA GİDERKEN ELİF KUŞ EVİ VARDI DURUYORMU BİLEMEM AMA BEN ONUN KUŞLARINADA BAYILIYORDUM BİR ÇİFT DAMIZLIK ALIP İSTANBULA GETİRMİŞTİM ÇOK İYİ PERFORMANS ALDIM EĞER ULAŞIRSAN BANADA TELEFONLARINI VERİRMİSİN ÇOK SEVİNİRİM
sinan hacı amca dediğinin açık adresi yada teli yokmu sende?aydınlıkevlerde bulmam zor olur bu şekilde..
Kardeş küçük Mustafa Semtinde KOCA sağlık merkezinin tam karşısındaki büyük binanın ya arkasında yada bir arkasındaki sokakta orda kime sorsan gösterir telefonunu alıp banada verebilirsen çok memnun olurum
sinan elif kuş evine ulaştım,çiftleri büyük bir salmanın içinde duruyor.ewt kuşları çok sağlıklı ama salmanın içi kimkime dumduma :)fiyatlarıda biraz yüksek çiftine 75 ytl diyor!tel numarası 0352 320 07 9 hacı amca dediğine nasıl ulaşıcam acaba o konuda yardımcı olabilirmisin ??
HACI OSMAN ÇALIŞIR KÜÇÜKMUSTAFAPAŞA MAHALLESİ BAHAR KANARYA 20 YILLIK DOSTUMDUR NİĞDELİ DOKTOR UN SELAMI VAR DERSİN GEREKENİ YAPAR 0 352 3208535 3360744
Abi Ben 2 yıldır gelmiyorum Kayseriye ama Aydınlıkevler Postanesinin yukarısına doğru ilerle Koca Sağlık Merkezini görürsün Onun Karşısındaki Büyük binanın hemen arkasında yada ikinci arkasında emin değilim benim çocukluğum orda geçti o adam bana kuş beslemeyi öğretti ve hayatımda gördüğüm en güzel kuşlar ondaydı. Bu arada Elif Kuş evinin telefonunu eksik yazmışın yeniden yazarsan memnun olurum TEşekkürler.
Eyvallah Doktor Ben Niğde`de kalırken çok sık giderdim hacı amcanın yanına bu bilgi için sağol oğlu arkadaşımdı bu görüşmek için bir vesile oldu.Tekrar teşekkürler
hangi oğlu arkadaşındı murat ahmet ömer mehmet ararsan benimde selamımı söyle
0352 320 07 91 ikisinede gittim.elifteki yerli yetiştiriyor kuşları çok sağlıklı çiftinede 75 ytl falan istiyor.bahar hacı amcanın kuşları sağlıklı ve kırma ağırlıklı iri kuşlar ama çiftine 150 ytlden aşağı istemiyor!