Balıklarıma bakamadığım için satıyorum resimlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Afyondayım isteyenler
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
numaralı telefonlardan bana ulaşabilirler
fotoğraflarda 4 adet görünüyor ama 1 ini sattım
Tam anlamıyorum cinsiyetlerinden ama sanırım 3`ü de erkek :)
bir tanesi mart ayında 2 yaşını dolduracak
2 tanesi ise ağustos ayında 2 yaşını dolduracaklar yani 1,5 yaşındalar şuan tekliflerinizi bekliyorum.
Dediğim gibi işlerimin yoğunluğu yüzünden ilgilenemiyorum balıklarda aslın çok seviyorum onları ama artık bakımsızlıktan zarar görmelerinden korkuyorum. 3 aylıkken almıştım hepsinide yani baya alıştım aslında onlara. istediğiniz gibi satabilirim teker teker olur isterseniz hepsini birden verebilirim.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
selam
balıkların gercekten cok guzel.
ben izmirdeyim buraya gonderebilir misin. Otonbuse filan vermek olabilir.fiyatı sen belirlesen cok daha iyi olur bence.
tabi otobüsle gönderebilirim ama yolda herhangi birşey gelmez inş. balıkların başına. ben afyonda öğrenciyim burdurluyum burdurla afyon arasında bir kaç defa seyahet ettirdim balıkları ama kendi elimle götürdüm getirdim eğer bi sıkıntı olmaz ise gönderirim. Fiyat olarak Hepsine 125,00 YTL Düşünüyorum.
selam yaa balıkların boyu pek belli olmuyor tahmini kaç cm birde fiyat son fiyatmı eğer düz yaparsan ben yarın ankaraya dönüyorum geçerken uğrar alıp giderim balıkları senin otogara getirebilme şansın varmı ilgilendiğin için şimdiden teşekkürler kolay gelsin
Dostum selam
Simdi soyle bir durum var benim Afyondan salı veya carsamba gunu bir arkadasim buraya gelecek. Eger anlasırsak ona verirsin balıkları sagsalim buraya gelmis olurlar.Fiyatta biraz da indirim yapmanı rica ediyorum cunku 3 de erkekse onlara disi bulmak, almak gerekecek. Birde bu balıklar yaklasık kac santim bir bilgi verebilirsen sevinirim. Cep numaramı yazıyorum bana nesaj at ben seni ararım . . .
🔒 Üyelere Özel
Arkadaşım daha önce hiç frontosa satmadım tam fiyatlarınıda bilmiyorum. bu civarlarda diye biliyorum yanlız. Benim maksadım para kazanmak değil ama değerinde satmak istiyorum. Son Diyeceğim 100,00 YTL daha da aşağı olmaz sanırım. ok derseniz telefonlarım yukarıda yazıyor herhangi birinden bana ulaşabilirsiniz. 100,00 YTL fiyat Afyon teslimi fiyattır. Ok derseniz benimle irtibata geçersiniz.
Dostum tamam
fiyat ok
yalnız balıkların yaklasık kac santim oldugunu yazarsan cok sevinirim.Hatta biraz daha uzaktan net bir foto cekip 🔒 Üyelere Özel adresine gonderebilir misin . Sagol
oğuzçakır kardeşim salı veya çarşamba balıkları aldıracağım demiştin eğer çarşamba akşama kadar haber vermezsen balıkları başkasına vereceğim.