Kedime Eş Arıyorum

ERKEK SİYAM KEDİME (BADU) ACİL DİŞİ ARIYORUZ.. İZMİR
YAKIŞIKLI OĞLUMA EŞ ARIYORUZ. SİYAM DİŞİSİ VEYA İRAN DİŞİSİ OLABİLİR . İZMİRDEN OLURSA SEVİNİRİZ .. OĞLUMUZ İZMİRİN EN YAKIŞIKLI SİYAMIDIR :)

arkadaşlar izmirden dişi siyamı olan hiç mi yok ? durum baya bi acil .. badu ırkının bütün özelliklerine sahiptir...

6 aylık bir tekirimiz var...daha önce siyamım vardı..ama tekir önümüze süprizle çıktı...istanbul şehir içinde 70 km yaptıktan sonra...park edince motordan gelen miyavlama sesisle kaputu açtığımda onunla karşılaştım...izmire taşınmak üzere olduğumuzdan onuda getirdik.şimdi ise bir damada ihtiyaç var,geceleri uyutmuyor.. siyam olun istiyorum..bu karışım güzel olabilir... teşekkürler..serdar bağcı..🔒 Üyelere Özel

benim siyam dişi kedim var 1,5 yaşlarında. çok güzeldir. tek sorun kedim adana da.

arkadaşlar hiç izmirde dişi siyam kedisi olan yok mu? tercihimiz siyam cinsi dişidir , ırkı bozmak istemiyoruz çünkü gerçekten çok güzel bir siyamımız var ilgilenenlere duyurulur . fotoğraf görmek isteyenlere fotosunu yollayabiliriz.

eş aramanızın sebeplerinden birisi kedinizin kızışma durumuysa (benimki günlerdir miyavlayıp duruyo), benim 7 aylık üstü siyah, altı bembeyaz dişi sokak kedimle görüştürebiliriz isterseniz. Ancak kedimiz kısır.

Yanıtlamak için giriş yapın