Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Ücretsiz İran Kedisi Pls :(((
Evden kaçan/dışarıda çalınan İran kedim Kermit`in yerine sahiplenebileceğim,sevebileceğim ve tüm ilgimi verebileceğim yavru,büyük,yaşlı farketmez İran Kedisi arıyorum.
selin hanım, kızımın allerjisi nedeniyle iran kedime yuva arıyorum. 6,5 yaşında, bembeyaz, erkek, kısır, sağlıklı, aşıları tamam, karneli. ankara`da yaşıyorum. iyi günler Nurhan Erkan iletişim bilgilerim: ev 266 75 78 iş 292 82 69 cep 0533 313 24 14
slm benim 1.5 yasında iranım var memleket pls
Selin Hanım,
kızımın allerjisi nedeniyle kedimize yeni bir yuva arıyoruz. 6 yaşında, bembeyaz, erkek, kısır, sağlıklı, aşıları tamam, karneli.
bana e-posta gönderirseniz size resmini gönderebilirim.
hoşça kalın.
merhaba aradığınız kediyi buldunuz mu? ben beyaz dişi iranımı veriyorum [email protected]
Merabalar Selin Hanım,illa iran kedisi olması şartmı?arzu ederseniz benim bahçede ve evde baktığım iki yavru(5aylık)dişi kediler var,ayrıca benim evde iki kedim daha var,o yüzden bu yavruları vermek zorundayım,çok şekerler,eve alışkınlar,tuvalet eğitimliler,pisicikler bi evleri olmasını istiyolar:))ankara,bahçelievlerdeyim.mailim [email protected] fotolarını maille yollayabilirim.Sevgiler.
elinde yavru iran kedisi olanlar varsa ve ücretsiz vermek isteyenler varsa bende onu alabilirim