Diğer Evcil Forumları > Hamster
arkadaşlar yardım edin çok acil!!!!
kısa süre önce 2 tane hamster aLdım biri dişi biri erkek:) çok seviolar birbirlerini.. nese bu sevginin meyve4leri gelio galiba.. çok heyecanlıyım .. ama emin değilim..geçen forumlarda okudum.. hamile hamster telaşla ttalaş toplar yuva hazırlar diordu...hamster(dişi)ım bir anda talaşları yemlerini toplamaya borunun tam orta yerine taşımaya başladı ve çok hafif bir büyüme var birkaç gün içinde .. bide gerçekten toplama işini telaşla yapıo.. önceki günler hiç böle hareketleri yoktu..acaba hamilemi.. neler yapmalıyım...en kısa zamanda cvp bekjliorum paranoyak durumdayım kafesin kenarından ayrılamıorum..yardım edin:))))
hamile olabilir dediğin gibi önlem olarak dişiyle erkeği ayırman lazım yoksa birbirlerini öldürebilirler öldürmeseler bile erkek yavruları yiyebilir. dişiyi sakin bir ortama al korkutma korkarsa yavrularını yiyebilirmiş( benimki sesli bi ortamdaydı ama yemedi) yavrulara dokunmayın diyorlar kokunuz sinerse yavruları yiyebilirmiş anneyi iyi besleyin arada haşlanmış yumurta haşlanmış tavuk verin(çok az) süt su karışımı yapıpta verebilirsiniz (%50 su %50 süt) ama fazla durmasın çabuk ekşiyo :) size minik bebekler dilerim :))
mirmirr çok saol cevap yazdığın için.. çok istiorum bende bebişleri görebilmek dediklerini yapıcam kendine ii bak
slm benim de hamster im 2 defa doğum yaptı, eğer eline alabiliyosan karnına hafifçe dokun, çok sertleşmişse hamiledir.. we kesinlikle erkeği ayırman gerekiyo kafesten.. çok heyecan verici bişey gerçekten.. bebekleri elleme anne yiyiomuş.. 15 gün boyunca kafesi pek elleme yemek harici.. ilk doğduklarında çok küçük jelibon gibi oluyolar çok tatlılar 2 haftada fare kıvamına gelicekler.. şimdiden hayırlı olsun sormak istediğin bişi varsa yardımcı olabilirim
rica ederim bebişler doğarsa haber bekliyorum ona göre :)