Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Bu balığın türü ve cinsiyeti hakkında yardım...

Arkadaşlar aşağıdaki resimlere bakarak balığın türü ve cinsiyeti hakkında bilgi verebilir misiniz? Akvaryumcum yavruyken aldığım bu balık için Mavi İmparator demişti.

img

vseckn

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

kesinlikle imparator resimlere bakarak bence erkek mavi imparator aynısından bende de var ama biraz daha ufağı :)

img

montecristokontu

18 yıl 5 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bir bilginiz yok mu acaba.

img

vseckn

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım onun Cinsi Mavi imparator bende de ondan var

img

montecristokontu

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar biraz fazla olacağım ama, ilginçtir bugün balığı aldığım yere gittim ve resimlerini koyduğum balığın aynısını gösterip bunun türü ne dediğimde bu sefer bana ahli dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Aynı balıktan 4 tane var ve MonTeCristOKontu`n dediğine göre 4 ü de erkek o zaman. 3`ünü götürüp dişi alacağım ama ikilemde kaldım. Mavi İmparator mu, yok sa Ahli mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

img

vseckn

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://www.bilyap.com.tr/fish/ahli.php buradan bak ahli bu balık mavi imparator kafası değişik olur böyle bayır gibi diyim.

img

wicy

19 yıl 11 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım senden çok özür dilerim o balık imparator değil ahli imiş.Bende Sonradan öğrendim bi kaç gündür bazı arkadaşlarıma senin resimlerini gösterdim ve yanıldığımı anladım afedersin senide yanlış bilgilendirdim umarım bi daha olmaz. Saygılarımla MonteCristoKontu

img

montecristokontu

ÖZEL MESAJ

ahli

img

mfe

22 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

önemli değil MonTeCristOKontu. bana bu balığı veren akvaryumcuyla çözdüm bu işi farklı yollardan :). teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.

img

vseckn

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar resimdeki balık erkek ahlidir.....

img

ffkarakaser

20 yıl 3 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ