Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Bu balığın türü ve cinsiyeti hakkında yardım...
Arkadaşlar aşağıdaki resimlere bakarak balığın türü ve cinsiyeti hakkında bilgi verebilir misiniz? Akvaryumcum yavruyken aldığım bu balık için Mavi İmparator demişti.
kesinlikle imparator resimlere bakarak bence erkek mavi imparator aynısından bende de var ama biraz daha ufağı :)
arkadaşlar bir bilginiz yok mu acaba.
Arkadaşım onun Cinsi Mavi imparator bende de ondan var
Arkadaşlar biraz fazla olacağım ama, ilginçtir bugün balığı aldığım yere gittim ve resimlerini koyduğum balığın aynısını gösterip bunun türü ne dediğimde bu sefer bana ahli dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Aynı balıktan 4 tane var ve MonTeCristOKontu`n dediğine göre 4 ü de erkek o zaman. 3`ünü götürüp dişi alacağım ama ikilemde kaldım. Mavi İmparator mu, yok sa Ahli mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.bilyap.com.tr/fish/ahli.php buradan bak ahli bu balık mavi imparator kafası değişik olur böyle bayır gibi diyim.
Arkadaşım senden çok özür dilerim o balık imparator değil ahli imiş.Bende Sonradan öğrendim bi kaç gündür bazı arkadaşlarıma senin resimlerini gösterdim ve yanıldığımı anladım afedersin senide yanlış bilgilendirdim umarım bi daha olmaz. Saygılarımla MonteCristoKontu
ahli
önemli değil MonTeCristOKontu. bana bu balığı veren akvaryumcuyla çözdüm bu işi farklı yollardan :). teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.
Arkadaşlar resimdeki balık erkek ahlidir.....