Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Hamsterımın gözü (lütfen yardım)

arkadaşlar dün hamster aldım.suriye hamsterı. Dün hiç bişeyi yoktu zaten elimede gelmiodu. Bu sabah kalktığında tek gözünü açamadığını gördüm. elimden fln yem yedirdim ama tek gözü kapalıydı.lütfen yardım dedin ne yapmalıyım?

benimde hamsterımda bi ara olmuştu her sabah kalktığında gözü kanlı oluyodu ve tek göz kapalıydı o her kapandığında ben açtım sende öyle yap sabahları aç gözünü yavaş yavaş düzelir veb öle yaptım yada vi veterinere git sor;)

img

jasminn

18 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

korkulacak bisi yok uyumaktan dolayi gozu capaklanmistir onun icin acamiyordur elinle tutup acabilirsin.sen acmasanda o acar zaten kendini temizlerken.buyuk ihtimal capaktan dolayi kapanmistir.cunki bu sik sik olan bi durum hamster larda.

img

amaze

19 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hamseterinin tam olarak gözünde ne sorun olduğunu anlayamadım,sadece gözünü açmıyor veya açamıyor mu yoksa şişlik vs. de var mı? Bence gözüne şimdilik herhangi birşey yapma ama şişlik ve akıntı çok olursa bir veterinere danış derim.

img

durdane

18 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım çok mühim bir problem değil. Şu şekilde halledebilirsin: kulak temizleme çubuklarını kullan hafif ıslatıp gözünü silersen bişiciği kalmaz hem hijyenikte. Ama bişiye dikkat et nedense benim hamster o kulak temizleyicilere hasta gözünü biraz yavaş temizlersem hemen ağzına tıkmaya çalışıyo. hatta nasıl yapıyor deme tıkıyorda :D

img

lostking

16 yıl 8 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Benim Hamsterimin gözleri kapanmiyor 2side 3 gün dır açık veterinere götürdüm anlamadilar lütfen bana Allah rızası için yardımcı olun ne olur lütfen

img

Merdanbey

5 yıl 1 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hamsetımın bür gözü kapandı kırmızı çevresi ne yapmalıyım

img

Yagmursimsekli

4 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İyi günler hemstrımın gözü açılıyor ama az ve çevresi kırmızı ve kapakları hafif şiş ,çok üzgünüm ılık su ile silip ve açmaya çalışsam düzelir mi ? Başka bir önerinizde olabilir

img

asli09

2 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ