Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Avrupa yakası dizindeki gülenay ın kedisine benzer kedi istiyorum
Avrupa yakası dizindeki gülenay ın elinde gezdirdiği kediye benze kedi istiyorum ama bu kedinin cinsi ankara kedisimi yoksa iran kedisimi bilmiyorum. uzun beyaz tüylü sevimli yüzlü kedisi olan varsa alabilriim. yalnız ordu da oturuyrum. beyaz da olabilir gri de olabilir. Yalnız yüzünün sevimli olması çok önemli. yavru da olabilir yetişkinde. Elinde böyle bir kedi olanlar bana kedilerinin resmini mail atarlasa sevinirim [email protected]
Tıpkı istediğiniz gibi beyaz cihincilla cinsi bir kedim var, tıpa tıp aynı. Hangi şehirdesiniz? Bitane daha kedimiz var oda sarı iran kedisi. Ücretsiz vericem...
ben Ordu dayım beyaz kediyi almak istiyorum ama bana resmini yollayabilirmisiniz [email protected] mail adresim
eğer beyaz olan kediniz duruyorsa sahiplenmek istiyoruz. ankarada ikamet ediyoruz yakın illerdeyse gelip alabilirim.resimlerini [email protected] adresine gönderebilirmisiniz.
sarı iran kediniz hala sahiplenilmediyse ve yavruysa lütfen cok istiyorum, mailinizi bekliyorum: [email protected]
iran kedinizi vermediyseniz sahiplenmek istiyorum izmirde oturuyorum.mailim [email protected]