Satılık Akvaryumlar

Satılık full akvaryum 1 M resimli

1 m Standart Plastik Kapak Akvaryum profil sehba ışık tertibatı +Dolphin c500 dolu dış filitre+Gap İç filitre+ Sera muadili otomatik yem makinası + cift cıkışlı Hava Motoru + 60 cm hava taşı+ Dekor için Lav Kayası (Yaklaşık 20-25 Kg)+ Boyu 200w ısıtıcı(modifiye ederek yaklaşık 400w ta cıkarılmıştır). Malzemeler 2 parça Halindede Satılabilir (1. parça = Akvaryum + Sehba +ışık sistemi 2. parça =Malzemeler )

İrtibat ve detaylı bilgi için 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel

Fiyat olarak tüm takım 200 YTL parça parça Alınacak olursa Akvaryum+sehba+ışık : 110 YTL diğer malzemeler : 120 YTL

merabala.. akvaryumu son kaça bırakıyosun birde nerede oturuyosun. ben ankarada oturuyorum. ii günler.. msn: 🔒 Üyelere Özel

eğer istanbuldaysanız sadece lav kayaları için fiyat alabilir miyim?

Kardeş istanbuldaysan ilgilenirim camda çizik falan yoksa alabilirim haber bekliyorum

Ahmet bey tam ölçülerini yazabilirmisiniz ben akvaryuma talibim.Birde irtibat no su verirmisiniz.

Arkadaşlar Nevşehir Ürgüpteyim Malzemelerden Hava motoru Yem makinası ve Isıtıcı cıkmıştır. Fiyat 175 Olarak Guncelliyorum Hafifte pazarlık Olur Ben Nevşehir ürgüpteyim. Siteye Sürekli giremedigimden MSN den ulaşmak daha kolay olur Bu arada Akvaryumu Kayseri,Kırşehir;Kırıkkale Keskine Getirebilirim.

Sera muadili otomatik yem makinası ne demek yardımcı olursanız sevinirim

sera muadili seranın aynısı fakat marka sera deil demek Bu arada ilan gunceldir arkadaşlar Isıtıcı hava motoru ve Otomatik yem makinası satıldı Toplu alım fiyatı 175 YTl ye düşmüştür Bir parça Pazarlıkta yapıla bilir. Lütfen sadece Belirttigim illlerdeki alıcılar irtibata gecsin başka ile yollama şansım yoktur. Saygılar

Arkadaşlar İlanımda ve satılan ürünlerde Guncelleme Yapıyorum !m plastik kapak Akvaryum+Sehba+Işık tesisisatı+Dekor kayları hepsini 110 YTL ye verecegim. Bu yapacagım son indirim lütfen bu fiyat uzerine Pzarlık teklif etmeyiniz Saygılar

Yanıtlamak için giriş yapın