Hamster

Yer:ANKARA Ücretsiz olarak hamsterım herşeyi dahil devredeceğim
ANKARA`dan ilgilenen arkadaşlara ücretsiz olarak hamsterımı herşeyi dahil devredeceğim. Hamsterımın ismi Vakkas. 8 aylık. Hiç birşekilde ısırma türü şeyler yaşamadım. Tamamen uysaldır. Yuvasını kendim yapmıştım. Akvaryum ve kuş kafesini birleştirip pet şişelerinden de geçiş boruları yapmıştım. Ayrıca koşu tekerleğini ve suluğunu da dahil olmak üzere hepsini bedava veriyorum. Tek isteğim iyi şekilde bakacak birilerinin eline ulaşması. Arasıra kafesinden çıkarılıp gezmesine izin verilmesi. Dolayısıyla ilgilenen arkadaşların bu işi becerebileceklerine inanırsam devredeceğim. İlgilenenler için ismim Zafer Telefon:🔒 Üyelere Özel Mail:🔒 Üyelere Özel İstenildiği zaman mail ile fotoğraf gönderilir.

Bizim dişi bir hamsterimiz var ve kafes vs herşeyi tam.Krakerleri vs hiç bir zaman eksik etmiyoruz ama yalnız yaşıyor.Bize çok alışık ve eşle nasıl anlaşır bilemiyoruz.Açıkcası yeni bir kafes alamayacağımız için şuan eş almayı düşünmedik hiç.Ama eğer hamsteriniz erkekse biz talip olabiliriz.Kafesi de verdiğinize göre anlaşamazlarsa ayırırız.Bu arada kızımızın evinin resimlerini de yollaya bilirim içiniz rahat olsun diye.Yalnız istanbulda oturuyoruz ve hayvan kargosuyla yollarsanız kargo ücretlerini biz karşılaya biliriz.Şimdiden teşekkürler.Umarım hamsteriniz erkektir :)ve bir aile bulmamıştır henüz.

Vakkas yuvasına kavuşmuştur. İlgilenen herkese teşekkürler.

Yanıtlamak için giriş yapın