Diğer Evcil Forumları > Hamster
İzmirdeki Arkadaşlar!
Arkadaşlar ben hamster almak istiyorum. Onlara nasıl bakabileceğim hakkında bilgi toplarken bir sitede güvenilir yerlerden alınması ya da en güveniliri bir arkadaşınızın hamsterının yavrularından alınmasını anlatıyordu. Sorun şu ki ben izmirde güvenebileceğim bir petshop bilmiyorum ve hamster sahibi arkadaşımda yok.. Bildiğiniz bir yer varsa ya da yavru hamsterınızı satmak ya da vermek istiyorsanız beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim.. Belki iki tane alırım diye daha kafeste bakmadım yani temiz kafesleriniz varsa yabancıya gitmesin sizlerden alıyım.. msn adresim [email protected] buradanda ulaşabilirsiniz. Belki hamsterınızı satmaya kıyamazsınız, şunuda söleyim. Hayvansever biriyim ve kuş cinsleri, kaplumbağa, kedi, köpek besledim. Ve haftada 2 saat dersim olduğu için çok boşum.can yoldaşı arıyorum yani:)
izmirde nerde oturuyosun bilmiyorum ama ben hamsterimi bornovadan bi petshoptan almistim. bornova stadyumun karsisinda tropical petshop var hatta en son gittigimde yaklasik 20 yada 30 gunluk yavru gonzalesler vardi. benimde aldigimda 25-30 gunluk ufak biseydi simdi sapasaglam 7 aylik bi delikanli :P