Merhaba,
Yavru, disi bir american cocker ariyorum. Ticari amaclar gutmeksizin, sadece yavrusuna sicacik sevgi dolu bir yuva arayanlar, iyi bakilacagindan emin olmak isteyenler yazsin bana lutfen.
Yardimci olabileceklerin 🔒 Üyelere Özel adresime mail atmalarini rica ediyorum.
Izmir`den selamlar
Kimse cevap yazmamis basligima.
Yine de bu irka olan ozlemimi sizlerle paylasmak istedim belki beni daha iyi anlarsiniz diye...
Benim coook tatli bir american cocker spaniel irki kizim vardi... Annesi cok guzel bir kopekti, babasinin ise guzelligi tescilliydi, ust uste sampiyonaliklariyla. Kardeslerinin arasinda en guzeliydi benim kizim ve tanidik bir aileden ucretsiz almistik onu. Evimize geldigi o minicik halinden, 4 yasina kadar 1 kez havlamadi kizim. Hicbir kosulda hirlamadi. Tatli otesi, akilli, obur, canayakin ve hayatta en sevdigim varligimdi...
Ama maalesef 4 yasindayken caldilar onu. 6 yil gecti uzerinden. Hala daha evim resimleri ve hatiralari ile dopdolu. Hala daha gozlerim dolu dolu olur ondan bahsederken. Yasiyorsa, ki umarim saglikli ve mutlu yasamistir bizden calindiktan sonra, su an 10 yasinda guzel bir hanimefendi olmustur. Ona bir kez daha sarilabilmek, siyah uzun kulaklarini, islak burnunu opmek icin nelerimi vermezdim ki...
Ve onu calan o hainleri elime gecirsem neler yapmazdim!!!
Kizimin yerine koyabilecegim bir yavrum olsun istiyorum ve ozellikle disi arayisim bu yuzden.
Ogretmen oldugum icin cok yukdsek ucret veremem karsiliginda.
Bu yuzden asil amaci yavruya sicacik, sevgi dolu bir yuva aramak olanlarin cevaplarini bekliyorum.
🔒 Üyelere Özel
selam ve sevgiler
merhaba mesajınızı üzülerek okudum.5 haftalıkken anne altından severek aldığımız yavru cockerımızı apartmanda hayvan bakılmasını istemediklerinden dolayı üzülerek vermek zorundayız.yavru cockerımız şu anda 3 aylık siyah parlak tüylü ve dişi, tuvalet terbiyesi var.oyuncu ve cocuklarımla çok iyi anlaşıyor ilgilenirseniz tel:🔒 Üyelere Özel
Ben IZMIR`deyim. Yavruyu baska bir sehire gidip alma imkanim yok ne yazik ki.
Bana yardim edecek kimse yok mu? :(
🔒 Üyelere Özel
10 aylık bır goldenım var.ve ınanılmaz akıllı ıtaat egıtımli...asla ama asla çişini eve yapmaz,sızı beklemeden yemegını bıle yemez...gereksız yere havlamaz,hatta sus komutu verdıgım zaman yerınden bıle kalkmaz...kendısını sevmeyen bır ınsanın yanına kesınlıkle gıtmez.. salonumun ortasında yatıp tenıs topu ıle oynamaya bayılır.hıc bır esyayada zarar vermez...boyle bır köpege sahıp olmak ıstersenız...sadece bana mail atın ınanılmaz derecede uygun fıyata verıcem..sadece egıtımıne 300 ytl verdım..ben ıse egıtımınden bıle uygun fıyata verı🔒 Üyelere Özel
Ben ozellikle disi american cocker istiyorum.. tesekkurler
Benim yeni 2 yaşına girmiş, çok tatlı çok akıllı ve uysal bir American Cocker ım var vermek zorundayım. Düşünürseniz mail adresim 🔒 Üyelere Özel