Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

kedi aranıyor

biz yenievli bir çiftiz.eşim kedileri çok seviyor.ben nişanlıyken pet shop tan bir kedi yavrusu almıştım fakat evin bahçesinden kaçmış.şu anda ist. oturuyoruz ve cins bir yavru kedi edinmek istiyoruz.neden cins;daha uysal ve ev apartman hayatına kolay uyum sağladığını düşünüyorum.cins kedi sahip olma ile ilgili yardımınızı bekliyorum.ilgilenenler [email protected] adresinden bana uaşabilirsiniz.şimdiden bu siteye ve üyelerine teşekkür ederim.

Kedi kedidir..Cins yada olmaması bişi değiştirmez..Bahçeye bırakılan her kedi merakına yenilip dışarı çıkacaktır.. Evde bakılan kediler de yetişip gereken yaşa ulaştığında kısırlaştırıldığında hem uysallaşacaktır hem de dışarı çıkma isteği yokolacaktır.. Bu onların saglikları için de çok önemlidir.. Bilgilendireyim istedim..

img

joya

19 yıl 2 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kedilerin cins olması bence dez avantaj cunku benim bi himalayan kedim var ve cok yabanı yabancılar sevmiyor eve misafir sokmuyor resmen bilginiz olsun

img

angelas

18 yıl 6 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Söylenilenlere aynen katılıyorum. Cins kedilerin çoğu, çok nazlı oluyorlar. Doya doya sevemiyorsunuz. Ve de hastalığa daha açıklar. Sokak kedilerinin kaprissiz ve de hastalığa daha dayanıklı oluşları nedeniyle şahsen benim tercihim. Yine de siz bilirsiniz. Güzellik dersen hepsinde var. İlgilenirseniz bende yedi adet yavru kedi var. 212 621 65 23 - 0555 711 44 08 ten arayabilirsiniz. Fatihte oturuyoruz.

img

kıtte

18 yıl 4 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ