Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamsterler üşürmü?
mrb arkadaşlar,ben ilk kez hamster besliyorum,yaz mevsiminde almıştım ve artık kış geldi,havalar soğudu.hamsterim benim odamda yaşıyor ve benim odamda herhangi bi ısıtıcı yok,acaba hamsterler soğuktan etkilenirmi,sıcak bi yere taşımalımıyım onu.yardımcı olursanız çok sevinirim tşkler..
arkadaşım hamsterlar üşümez korkma kürkleri var biliosun. ama hava çok aşırı soğuk olursa kış uykusuna yatarlar 2 3 günlük. yapmaman gereken şey sık sık yer değiştirme. o zaman alışır soğua bi sıcak bi soğuk oda olursa hasta olur. ya hep soğuk yada hep sıcak odada beselemelisin.
kışın kafesin altına gazete ser, bi de bol gazete koy benim hamsterlarım üüdüklerinde gazetelerin altına giriyo gazetelerden kendine yuva yapıyo bi küçük havlu da koyabilirsin üşümemesi için
ilginiz için çok tsk ediyorum arkadaslar eksik olmayın.
Hamsterlarda diğer kemirgenler gibi ceryanda kalırsa usur ve hasta olur kıs aylarında kafesinin içine talas ve gazete kağıdını fazla koyarsanız uşume olayı ortadan kalkacaktır [email protected]
Arkadaşlar ben 1 sene önce fln iki tane hamster aldım suriye hamsteri hamsterlerimin 1-2 ay sonra 10 tane yavruları oldu sonra biraz büyüdüler ve şimdi 1 aylık fln oldular ama yavru hamsterlerimin çişleri çok koku yayiyodu eve ve bizde balkona koyduk ve yuvalarinin üzerinide iyice örttük battaniyeyle acaba üşürlermi üşümrzlermi acil bi cvp verebilirmisiniz lütfenn
Merhaba . Biz sabah hamsteri kafesinde kıpırdamadan durduğunu gördük. Öldü sandık . Ama sonra küçük küçük nefesler aldığına şahit olduk. Sonra kış uykusuna yata bileceğini düşündük. Bedeni soğuktu. Ve akşam dişleri biyere sıkışmıştı. Zorda olsa çıkara bildik. Ama kanamıştı dişi. Sabahı böyle oldu. Bununla ilgili ola bilir mi?. Geri dönüş yaparsanız çok seviniriz. Endişeliyiz. Teşekkürler