erkek kanaryamın yanına alır almaz bi dişi koydum erkek ötmeyi kesti sonra dişiyi ayrı bi kafeste birbirlerini görmeyecekleri ama seslerini duyacakları biyere koydum ayıralı 1 hafta filan oldu bu sabah baktım dişi yuvada yatıyor hiç rahatsız etmedim öğlen tekrar eve geldim ama yatmıyordu altındada hiç bişey yoktu sadece yem kabuğu felan vardı cevap yazarsanız memnun olurum
yuvanın içinde keçe zaten yuvayla birlikte olur. Yani onu alma. pamuk, ip ve benzeri şeyleri yuvaya sen koymayacaksın sakın haa. onları yani malzemeleri kafesin tellerine as. veya kafesin içine köşelere koy küçük parçalar halinde olsun ki ağzında gezdirip parçaları taşıyabilsin bide erkek ve dişi yuvaya götürür sen sakın yuvaya koyma. onlar işini bilir yani yuvaya götürmek istediğini görtürürve yuvayı yapar hatta bikez yapar canı isterse aşağı atar tekrar yapar yeterki sen malzemeleri birden bire çok atma yoksa kafesin içinde gezdirip taşırken kendi kakaları ile pislenir bu malzemeler ve kuşların hasta olabilir. malzemeleri biraz tellere as ve bekle çokta yakınına gidip vatandaşları rahatsız etme unutmaki gözhapsinde ki öğrenciler sınavda bildiğini bile yazamaz.