Sürüngen Forumları > İguana
Acil YArdım Lazım (Taşıma ile ilgili )
Selamlar Arkadaşlar; Benim bi problemim var bu günlerde. Biliyorsunuz ki bi igum war evimde, iki gün önce igu besleyen bi arkadaşım igusuna bakamadıgını ve onu bahçeye bırakacagını söyledi. Bende bana vermesini istedim. hemen ikinci bi teraryum hazırladım odama ama arkadaşım bana iki saatlik bi mesafede oturuyor ve arabamda yok. Cumartesi igu`yu almaya gidicem ve hayvanı üşütmeden nasıl getiricem bilmiyorum :( Malum havalar istanbulda buz gibi. Bana Acilen YArdımcı olursanız çok sevinirim!
Selam Zyklon-B Öncelikle seni tebrik etmek istiyorum,Arkadaşının düşüncesizliğinin yanında senin bukadar hassas düşünmen hoşuma gitti.Sanırım özel arabayla gitme şansın yok.O zaman heryerini güzelce kapattıgın bir kutuya eczanelerde satılan ısı torbasından alıp igununda zarar görmiyeceği sıcaklıkta suyla doldurup igunu biraz da olsa saglıklı bi şekilde yeni yuvasına getirebilirsin.Sanırım bu işlem yeterli olacktır,yeni igun hayırlı olsun,SAYGILARIMLA
ben veterinere götürürken kapaklı büyük piknik sepetine koyuyorun altına termofor yerleştiriyorum termoforun üzerine de tırnaklarının takılmayacağı kalın bir örtü seriyorum gayet rahat taşıyorum
Sıcak su torbası aklıma yattıda iki saat dayanmaz diye düşünüyorum sonuçta yol en az iki saat sürüyor
evden arkadaşına gittiğinde yeniden ısıtabilirsin zaten yaklaşık 1 ,5 saat en azından ılık olarak kalıyor
Benimde aklıma gelen fikir o oldu,ama sonuşta sen o iki saatlık yolu -50 derecede gelmiceksin,hava sıcaklıgı birazda olsa normal olur yada arabadaki ortamın sıcaklıgını baza alırsak bence olur,Hayırlısı be kardeşim en uygun şekilde ayarla işte Kal saglıcakla
arakdaslar 2 saatlik bir yol için ısı torbasıda kullanıla bilir ama alt zemine sabitlemelisiniz artı olarak korkulacak bişe olmaz 2 saatlik bi yolculuk için merak etmeyin birde ewindeki 22 terrumu baska odayakurman daha yaralı olucaktır cunku igulara kendilerinden baska igu istemezler aynı oda içersinde. . . saygılarımla. . .