Diğer Evcil Forumları > Hamster
dün gonzişim doğurdu:)
gonzalesim ilk defa doğurdu, 8 tane yavrusu var ve hepsi çok sağlıklı gözüküyo :) umarım hepsi yaşar.. istanbuldayım isteyen varsa tabi kıaybilirsem :) vericem...
slm ben uzun zamandır gonzales yavrusu aroyorum ben anadolu yakasındayım bana [email protected] ulaşabilirsin bu arada yavrulara elleme ve çok fazla bakma yoksa anne yiyebilir...
doğumdan sonra babayı kafesten ayırmassan, baba yavruları yer diye biliyorum ama?? neyse annesi yavrularını çok seviyo zaten ewde bi oda onlara ait çok tatlılar:) sırtlarındaki çizgileri belli oldu :) hergün büyüyolar:) minik jelibonlarım.. seni msn e eklicem.. büyüdüklerinde haberleşiriz.. teşekkürler..
evet ellersen yavrualra anne sevmez kafesten atar yada yer. babayıda ayırmalısın çünkü yiyebilriir
ya ben hamster istiyom!bi tanesini verirmisin bana 26 sinda gelcem istanbula nişanlimda istiyo yap bize bi kıyak pet shoplarda hastalikli hayvanlari satiyolar tel nom 05435002083
meraba benim gonzalesim öleli 2 hafta oldu , yeni bir tane almayı planlıyorum.. verirsen senin yavrulardan birini isterim :)