Diğer Evcil Forumları > Hamster
hamsterim fazla ürkek ne yapmalıyım
slm arkadaşlar. hafta sonu bir hamster aldım daha yavru. kısa tüylü ama gonzales değil. daha yuvasına yaklaşır yaklaşmaz cırıltı benzeri iniltiler çıkarıyo. kendini güvende hissetsin die yuvasına kutuda koydum hep içine girio ama elimi uzatınca ürküp çığlık atıo nasıl alışcak bu yavru. daa boyu 4 5 cm ancadır. küçücük yani. ısırmasında çekinmioyrum desem yalan bu arada korkup ısırabilirmi?
ben de bi hamster almayı düşünüyorum ortalama fiyatları ne kadar oluyo acaba lgilenenlere duyrulur!
erdemkilic81 cırıltı benzeri sesler cıkarıyo demıssın bu cok hosuma gıttı hamsterın sesı oyledır cırıltıları yanı bagırmaları oluyo sana alısana kadarda cıkarır o sesı korkuyodur daha cunkı farklı bı yere geldı onun ıcın farklı bı koku alısması zaman alır elınle bısıler ver bısıler yedır ve arada bır dolasması ıcın cıkar ama sakın ama sakın gozunun onunden ayırma ve cıkarırkende elınle tutup cıkarma kafesın kapısını ac kendısı cıksın zamanla alısır.korkarsa ısırabilir ve senıde korkutabılır cunku bazılarının ısırması baya bı acı verıcı oluyor.
ortalama 10 ytl arkadaşım
ilk once eline almaya falan calışmasan iyi olur avucuna biraz yem koy avucunu kafesin içine sok gelsın koklasın yesin öyle öyle eline alişırsa ileride sorun olmaz ben benim hamsteri oyle aliştirmiştim. Bu arada korkma ısırsa bile sana zarar veremez:) Bu arada yavruyu nerden aldin adres vermen mumkunmu?
bi süre sadece yem ve suyunu ver zaten zamanla anlayacaktır sen gelince yemeğinde geleceğini yani senden korkmamaya başlar. ama benden tavsiye uyurken verme yemini yani senin verdiğini görmeli...
teşekkürler arkadaşlar bende dediklerinizi yaptım. faydalı oldu beni görünce ayaklarının üstüne kalkıyor. çok şirin ya. ilk gün elime çıkmadan aldı yemleri artık avucumda geziniyo bir kez ısırma teşlebbüsünde bulundu ama acıtmadı sadece dişlerini değdirdi o kadar. tşkkrlerrr.