Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
köpek almak istiyorum
arkadaşlar köpek almak istiyorum fakat evde besliycem hafif koruyucu ve sevimli olması kafi ;)
Slm adım sezai eğer düşünürsen bende 3 aylık aşıları tamamlanmış, dişi,kuyruk kulak kesimi yapılmış,karnesi hazır veteriner kontrollü harika bir doberman var. ilgilenirsen msn adresim [email protected] telefonum 05336382971 fiyat olarak 450 ytl. iyi günler
hala annesınden beslenen alman kurdumuz var.. kzımız 1 ayınıda doldurdu gercekten cok tatlısır eger gorusmek ıstersen msn [email protected] fiyat konusunu belirtmemissin bız 350 ytl ıstıyoruz. gorusmek dılegıyle....
indirime gittik 270 ytl. gorusmek ıstersen msn gorusuruz. ıyı gunler....
8 tane american cocker yavrumuz var. düşünürseniz bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz
slm bende 5 aylik kurt yavrusu var cok akilli ve cok saglikli bir kopek [email protected] msn adresim isterseniz resimlerini de gonderebilirim ist bahcelievler de kopegimiz.. 350 ytl
120 ytlye 4 haftalık terrier var [email protected] 0232 262 45 72
slm...bende su an 6 aylık erkek kırma var..asilari yapilmis...evde 2 tane oldugu icin birini vermek istiyorum..ücretsizdir...ilgilenirsen mail atabilirsin [email protected]
10 aylık goldene sahıbım ve satıyorum...itaat egıtımıne sahıp..asla eve tuvaletını yapmaz ve gereksız yere asla havlamaz son derece akıllı..uygun fıyat ıstıyorum...dusunursen 0532 485 27 06..hoscakalın..
kendi köpegimin secereli anne ve babadan dogma yavruları 70günlük dişi için 250ytl erkek içinse 300ytl istiyorum goldenlar sevgi köpekleridir bencede en iyi arkadaş