arkadaşlar köpek almak istiyorum fakat evde besliycem hafif koruyucu ve sevimli olması kafi ;)
Slm adım sezai eğer düşünürsen bende 3 aylık aşıları tamamlanmış, dişi,kuyruk kulak kesimi yapılmış,karnesi hazır veteriner kontrollü harika bir doberman var. ilgilenirsen msn adresim 🔒 Üyelere Özel telefonum 🔒 Üyelere Özel fiyat olarak 450 ytl.
iyi günler
hala annesınden beslenen alman kurdumuz var..
kzımız 1 ayınıda doldurdu gercekten cok tatlısır eger gorusmek ıstersen
msn 🔒 Üyelere Özel
fiyat konusunu belirtmemissin bız 350 ytl ıstıyoruz.
gorusmek dılegıyle....
8 tane american cocker yavrumuz var. düşünürseniz bize 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz
slm bende 5 aylik kurt yavrusu var cok akilli ve cok saglikli bir kopek 🔒 Üyelere Özel msn adresim isterseniz resimlerini de gonderebilirim ist bahcelievler de kopegimiz.. 350 ytl
120 ytlye 4 haftalık terrier var 🔒 Üyelere Özel
0232 262 45 72
slm...bende su an 6 aylık erkek kırma var..asilari yapilmis...evde 2 tane oldugu icin birini vermek istiyorum..ücretsizdir...ilgilenirsen mail atabilirsin 🔒 Üyelere Özel
10 aylık goldene sahıbım ve satıyorum...itaat egıtımıne sahıp..asla eve tuvaletını yapmaz ve gereksız yere asla havlamaz son derece akıllı..uygun fıyat ıstıyorum...dusunursen 🔒 Üyelere Özel..hoscakalın..
kendi köpegimin secereli anne ve babadan dogma yavruları 70günlük dişi için 250ytl erkek içinse 300ytl istiyorum goldenlar sevgi köpekleridir bencede en iyi arkadaş