Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

köpek almak istiyorum
arkadaşlar köpek almak istiyorum fakat evde besliycem hafif koruyucu ve sevimli olması kafi ;)

Slm adım sezai eğer düşünürsen bende 3 aylık aşıları tamamlanmış, dişi,kuyruk kulak kesimi yapılmış,karnesi hazır veteriner kontrollü harika bir doberman var. ilgilenirsen msn adresim 🔒 Üyelere Özel telefonum 🔒 Üyelere Özel fiyat olarak 450 ytl. iyi günler

hala annesınden beslenen alman kurdumuz var.. kzımız 1 ayınıda doldurdu gercekten cok tatlısır eger gorusmek ıstersen msn 🔒 Üyelere Özel fiyat konusunu belirtmemissin bız 350 ytl ıstıyoruz. gorusmek dılegıyle....

indirime gittik 270 ytl. gorusmek ıstersen msn gorusuruz. ıyı gunler....

8 tane american cocker yavrumuz var. düşünürseniz bize 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz

slm bende 5 aylik kurt yavrusu var cok akilli ve cok saglikli bir kopek 🔒 Üyelere Özel msn adresim isterseniz resimlerini de gonderebilirim ist bahcelievler de kopegimiz.. 350 ytl

120 ytlye 4 haftalık terrier var 🔒 Üyelere Özel 0232 262 45 72

slm...bende su an 6 aylık erkek kırma var..asilari yapilmis...evde 2 tane oldugu icin birini vermek istiyorum..ücretsizdir...ilgilenirsen mail atabilirsin 🔒 Üyelere Özel

10 aylık goldene sahıbım ve satıyorum...itaat egıtımıne sahıp..asla eve tuvaletını yapmaz ve gereksız yere asla havlamaz son derece akıllı..uygun fıyat ıstıyorum...dusunursen 🔒 Üyelere Özel..hoscakalın..

kendi köpegimin secereli anne ve babadan dogma yavruları 70günlük dişi için 250ytl erkek içinse 300ytl istiyorum goldenlar sevgi köpekleridir bencede en iyi arkadaş

Yanıtlamak için giriş yapın