Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

SATLIK damızlık ingiliz kırığı muhabbet çiftleri

slm arkadaşlar elimde bulunan 5 çift ingiliz kırığı muhabbet çiftlerimi (1,5 yaşlarında) ve 7 çift yine kendi üretimim hollanda yavrularım olan damızlıklarımı kanarya üretimine geçiş yapacağımdan satıyorum. 4 kafesde yumurta 2 kafesde ise yavru mevcut. ÇANKIRI ilinde bulunduğumdan yakın illerden talep olursa sevinirim.05055446355 [email protected]

img

baranbey2

20 yıl 4 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

en kısa zamanda resimde eklenecektir damızlıklarım kesinlikle sağlıklı ve özel seçilmşlerdir ilgilenenlere duyrulur

img

baranbey2

ÖZEL MESAJ

arkadasım ne kadar istiyorsun yazarsan sevinirim...

img

dizemen

18 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkas1m nas1ls1n1z size daha öncede yazd1m ama msaj1m size ula_mad1 san1r1m ku_lar1n1z1n fiyat1 ne ben al1c1y1m laf olsun diye yazm1yorum ona göre arkadas.

img

hakankonar

18 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşalar 6 çift hollanda 3 çift ingiliz kırığı 2 çifti yavrulu 2 çifti yumurtalı hepsine 600 ytl vereceğim ÇANKIRIDAYIM gelip almanız gerekiyor hiçbir masrafına karışmam

img

baranbey2

ÖZEL MESAJ

hakan kardeş slm mesajınızı hatırlamıyorum ama önemli değil elimde şu an toplam 9 çift eşli vaziyette resimler bölümünde gördüğün kuşlar var bunların 3 çifri ingiliz kırığı baba ingiliz anne de iri hollanda yavrularından oluşmuş hepsi yaşını almış hollandaların bazılarından 2 karın yavru aldım bazılarındanda 1 karın yavru aldım fiyatına gelince 9 çift sana 600 e olur hiçbir masrafınada karışmam 2 çiftte yavru 2 çifttede yumurta mevcut

img

baranbey2

ÖZEL MESAJ

rebimler bölümüne 3 çiftin resmini attım ilgilenenler bakabilir

img

baranbey2

ÖZEL MESAJ

tekrar slm arkadaşlar hollandalar satıldı elimde sadece 3 çift ingiliz kırığı eş almış muhabbet kaldı

img

baranbey2

ÖZEL MESAJ