Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ev köpeği

tuvalet eğitimini almış yada almaya başlamış ev köpeği istiyorum daha önce cockerım vardı ama cins ayırmıyorum evde yaşayabilecek bir köpek istiyorum.ücretsiz yada makul bir ücrette olursa sevinirim

img

wilder

18 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

250 ye dişi ingiliz setterimi satıyorum çok zeki bir köpek 4 aylık aşıları tam tuvalet eğitimini verdim [email protected]

img

arremis

19 yıl 6 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Benim bir cocker ım var. Nerede oturduğunuzu ve biraz daha bilgi alabilir miyim? [email protected]

img

cy_cigdem

20 yıl 1 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

8 ten american cocker yavrumuz oldu. düşünürseniz [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz.

img

incidemir

18 yıl 5 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bizde bir tane 5 aylık erkek beyaz terrier var, tüm aşılar yapıldı ve tuvlette eğtimli. sadace 100 ytl.

img

mehmet34

19 yıl 5 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

10 aylık bır goldenım var.ve ınanılmaz akıllı ıtaat egıtımli...asla ama asla çişini eve yapmaz,sızı beklemeden yemegını bıle yemez...gereksız yere havlamaz,hatta sus komutu verdıgım zaman yerınden bıle kalkmaz...kendısını sevmeyen bır ınsanın yanına kesınlıkle gıtmez.. salonumun ortasında yatıp tenıs topu ıle oynamaya bayılır.hıc bır esyayada zarar vermez...boyle bır köpege sahıp olmak ıstersenız...sadece bana mail atın ınanılmaz derecede uygun fıyata verıcem..sadece egıtımıne 300 ytl verdım..ben ıse egıtımınden bıle uygun fıyata verı[email protected]

img

hakankorfez77

18 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben sokakta ufak ırk tam evde bakılabilecek tarzda sakin,sessiz,tuvalet eğitimi olan,tasma iple gezmeye alışık,3-4 yaşlarında,dişi ve kısırlaştırılmış(veteriner söyledi)chihuahua cinsi yada kırma olabilir bir köpek buldum ve köpeğimle anlaşamdıkları için mecburen ve acil yuva arıyorum.ilgilenirsen resim gönderebilirim [email protected] adresim.

img

avuçiçi

18 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba.. 5 aylık rus finom var.. dalmaçya kırması.. küçük ırk..beyaz üzeri siyah benekli.. eğitimli.. aşıları tam.. karneli.. insan canlısı.. acil vermek zorundayız.. düşünürsen tel:546 492 74 40..250 ytl

img

avdotya

18 yıl 2 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bizde 8 aylık dişi bembeyaz eğitimli ufak terrier var sadece tekirdağdan gelip almanız lazım birde 50 ytl buda sembolik olarak çünkü o bizim için çok değerli çocuklarla, aslında herkesle arası çok iyidir.0543 9175671

img

ceyhanceyhan

19 yıl 10 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende 2 tane var. 4 yaşında, kesinlikle eğitimli ve cok akıllı bir terriyer. ama bakamıyorum. tel no: 0535 477 30 22 email adresi verirsen hemen foto gönderirim

img

aysegulkum

18 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ