Kuş Forumları > Kuş İlanlar
ÇİFT PARÇALI HOLLANDA
BİR ÇİFT ERKEK MAVİ BEYAZ PARÇALI DİŞİ GRİ BEYAZ PARÇALI İKİSİDE DOKUZ AYLIK ALTLARINDA YEDİ YAVRUSUYLA YAVRULAR YUVADAN İNMEK ÜZERE KAFESİ YUVASI HEPSİ 150 YTL YE SATILIKTIR.BU İLAN İSTANBUL İÇİN GEÇERLİDİR.BİR HAFTALIĞINA GEÇERLİDİR.İLGİLENEN OLURSA GELİP ALMASI GEREKİYOR.
Ayrıca Bir çift mavi beyaz parçalı altlarında yedi yavru var bir çift mavi altlarında beş yavru var bir çift yeşilaltlarında yedi yumurta var bir dörtlü salma iki ikili salma 10 yuvalık 15 kg yem mamalıklar suluklar bit ilaçları parazit ilaçları vitaminler hepsi çok acil satılık istanbulda oturuyorum hiç bir yere gönderemem ilgilenen arkadaşların gelip alması gerekiyor .Hepsi Hollanda cinsi hepsi bir yaşından küçük kuşlar.
arkadaşım kuşlarına ben talibim.. Fakat kuşlarının fiyatını vermemişsin.. bana en yakın zamanda ulaşırsan sevinirim... [email protected]
ilanınızla ilgileniyorum konuşalım [email protected] saygılarımla..
selam bir jumbo diye yazıyorsunuz birde hollanda diye hangisinden var ve ne kadar bende istanbul bakırköydeyim jumbolarınla ilgileniyorum sg msn konusalım [email protected]
amerhaba kuşlarınızdan bir çifti almak istiyorum hangileri kaldı elinizde mavi beyazlı olanları istiyorum ve fiyat yazarmısınız
SLM KUŞARINIZI ALMAK İSTİYORUM BENDE İSTANBULDAYIM UYGUN BİŞELER YAPARSANIZ CİDDİ ALICIYIM.ÜSTELİK AKVARYUMA İLGİNİZ VARSA BENDE 20-30 AD KADAR LEPİSTES BALIĞI VAR 50-100 AD.ARASIDA 20-25 GÜNLÜK YAVRULAR VAR TAKAS EDEBİLİRİZ DÜŞÜNÜRSEN DÜŞÜNMESSEN ÜCRET KARŞILIĞIDA ALABİLİRİM EMAİLİNİ BEKLİ[email protected] fiyatınıda bildirirsen malzemeleri ile birlikte almayı düşünüyorum.
Bir çift mavi -bir çift yeşil- bir çift mavi beyaz parçalı- bir çiftde gri beyaz dişi mavi beyaz parçalı erkek -ayrıca bir adet eflatun dişi bu dişiyede gri beyaz parçalı dişinin erkeğini- dönüşümlü çiftleştirip yavru alıyorum tüm yuvalar faal hepsininde yavru veren yumurta mevcut bunların yanında beş tane kafes 10 tane kayseriden getirdiğim özel yapım yuva bir adet dörtlü salma iki adet ikili salma mamalıklar suluklar 10 kg yem parazit ialçları vitamin ilaçları hepsi toplam 450 ytl gelip alman kaydıyla
semt olarak nerdesin 350 ytl olursa gelip yerinden almak istiyorum.