Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Balık Arayanlar

Mesaj Ekle

Toptan Balık Alınır - ANKARA

Her türlü balıklarınız için mesaj bırakabilirsiniz. Fiyatta anlaşırsak her türlü balıklarınız değerlendirilir. [email protected] 0312 324 12 41 ismail

img

olta

21 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAM BEN MURAT GÖKCE TEYZEOĞULLARI AKVARYUM DÜNYASININ SAHİBİYİM İTHAL BALIK TOPTANCISIYIM.YARDIMCI OLABİLİRİM.YALNIZ NİYE ATİLLA ABİDEN ÇALIŞMIYORSUN MERAK ETTİM

img

akvaryumdünyam

18 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SARI PRENSES YUNUS LAPİSTES AHLİ PORTAKAL ÇÖPÇÜ TOPTAN YAVRU SATIŞIM VARDIR. TURKIYENIN HERYERİNE KARGOYLA GÖNDERİ MEVCUTTUR. BİLGİ İÇİN:[email protected] msn sürekli açıktır izmir

img

bahademir

18 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm bende iki adet damızlık flowhorn var bunları başka balıkla takas edermisin (yunus. sarıprenses .kadanga gibi balıklarla ) aynı zamanda flowhornlar 30 cm den büyük biri dişi biride erkek tel 05056079221

img

serdar23

18 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm kardeşben ist buldan süleyman seninle msn den konuşa biliriz her ceşit balık ihtiyacını karşılarız toptan fiyatlar uygundur [email protected]

img

safari1978

18 yıl 3 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm konyadan arıyorum elimde 18 adet frontoza ve 4 adet calvus var anlaşırsak balıkları verebilirim.resimlerini görmek istersen adres ver. benim msn adresim : [email protected] FRONTOZALAR: *2E 25CM,1E 20CM,1D 25CM(7BANTLI),3D 18CM,4D 20CM,7D 15CM CALVUSLAR: *2E 8CM,2D 7CM

img

eken

18 yıl 2 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende leptosoma black bee var.15 yavru ve 6 ıla 9 cm arasında 2 erkek 3 dısı damızlıklarım var eger ılgılenırsen mail adresim [email protected] fotolarını ıstersen sana gondereblırım bu arada bende ankaradayım sımdıden tesekkurler...

img

solamnus

17 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ