Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Ahuahhh Gine Pig

Adana veya Türkiye`nin herhangi biryerinde yavru gine pig nerede bulabilirim.Gine pigler çok tatlı ama az yavru doğurdukları için bulunmuyorlar.Birde bu küçük kemirgenleri(hamster,gonzales,gine pih...) şehir dışından almak için nasıl bir nakliye yöntemi kullanabilirim.Kargo veya otobüs ile gönderilirse sağlığı bozulur mu?

img

halo

20 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BEN İZMİRDE OTURUYORUM KEMERALTINDA HAYVANLARIN SATILDIĞI YER VAR ORDAN ALDIM TESADÜFEN EVET 2 KEZ DOĞUM YAPIYORLAR OKADAR BULUNDUĞUN YERDEKİ HAYVAN SHOPLARDAN SİPARİŞ YAPABİLİRSİN İST DEDE EMİNÖNÜNDE BULABİLİRSİN

img

thevıolet

18 yıl 9 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

halo bende senin gibi ginepig hastası olsum gonzales besliyorum ama gine pig de beslemek istiyorum araştırmalarıma göre çok sadıkmış sahibine bende bulabilsem bir tane hemen alacam

img

masumfare

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Slm arkadaşım. istanbul eminönünde 1-2 petshopta gine pig var. Ben petshoplardan birinin kartını almıştım bi ara.! Numarayı yazıyim konuş. Kargo işlemlerini onlar yapar sanırım... Açık konuşiyim 40 liradan fazla verme gine pig`e kargo işlemleri hariç...? Eminöünü öyle dostum hepsi sıkı pazarlıkcı... Ben 25 liraya almıştım suluğuyla birlikte ama öldü. Sanırım bende hata vardı Çünkü eve salıyodum falan. Herhalde bi yerleri yedi zehirlendi... Dediğim gibi iyi pazarlık yaparsan indirirsin hatta çift alırsan belki 2 gine pig`i 60 a falan alırsın.;) Numarayı alta yazıyorum... SEYHAN-Kuş ve Evcil Hayvan Galerisi (0212)512 32 46

img

pitbull240

18 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cevaplar için teşekkür ederim.Peki gine pigleri kaç yaşında almam daha doğru olur.Teşekkürler

img

halo

20 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok büyük almamanı tavsiye ederim yavruyken alırsan sana daha rahat alışır..

img

şilacık

20 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ