moli ve plati yavruları 2-4 cm boylarında 100 adet. adet fiyat 50YKR [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]
yavrular baya büyüdü fiyat moli ve platilerde 75YKR olmuştur.
arkadaşım senden balık satın almak istiyorum istanbul fatih aksaray semtinde oturuyorum sana nasıl ulaşa bilirim benim numaram 🔒 Üyelere Özel ce vap yazarsan sevinirim teşekkürler
bana 🔒 Üyelere Özel adresinden msn den ulaşabilirsin.
ya dostum ben sana bişey sorucam dayanamadımda 2-4 cm yavrular demişsin ben 15 yılık canlı doğuran üreticisiyim bir erişkin plati zaten kaç cm oluyor da yavrusu 4 cm olsun lütfen abartmıyalım ayrıca ben sana 0,60 kr erişkin platiler vereyim saygılarımla.
dostum gel sennile ölçelim platiler 2cm den aşağı ise hepsi senin molilerde 2-4 cm arası değişir. ben ilanımda platiler 4 cm demedim. haaa kendine satış imkanı için karalama yapıyorsan boşver bu ağızları benim satışa filan ihtiyacım yok. ben zevk için yapıyorum bu işi. zaten şimdiye kadar hiç satmadım da çoğunu hediye ettim. ama uslubun bir esnafa yakışmayacak şekilde. sen plati yavrusunu 2 cm görmediysen demek hiç plati görmemişsin. bir de belki benim yavru dediklerimi sen yetişkin diye satıyorsundur. eeee ne yapalım birimiz para için birimiz zevk için kürek çekiyoruz tabii para için kürek çeken bazı yollara başvuracaktır.
BEN YANLIŞ OKUMUŞUM HERALDE PLATİ VE MOLİ DEMİŞSİN SEN 100 TANE YAVRUNU SATMAYA DEVAM ET BİZ 1000 TANE YAVRUYU TOPTAN ALANLARA EŞANTİYON VERİYORUZ.