Hamster

Hamsterim es begenmiyor :(
Slm arkadaslar.Sevgili hamsterim Dürdane tüm çabalarımıza rağmen dünya evine girmemekte kararlı.Kendisine çeşitli yerlerden seçtiğimiz birbirinden yakışıklı hiçbir erkek hamsteri beğenmedi ve hep kafga 🔒 Üyelere Özel de mecburen iade ettik onlari.Fakat ben onun mürivetini görmek ve artık torunlarımı sevmek istiyorum. Saka bir yana,hamster ureten veya yavru alan arkadaslar bilgi verirse bana bu konuda cok sevinirim.Ya da Istanbul Bostancı civarında oturan ve erkek Hamsteri olan bir arkadaşın hamsteri ile çiftleştirip Durdanemi Torunları paylasa biliriz... Cevaplarsanız çok sevinirim...

Slm Durdane.! Hamsterının dişi olduğuna %100 eminmisin.? Bende ilk hamster aldığımda çift olarak almıştım. Petshop`cu tanıdıkdı. Dişi nin hamile olduğunu söledi elime alamıyordum zaten Çok sinirli bi tipti. Bende güvenip aldım ertesi gün dişiyi elime alıp seviyim dedim elime geldi ama ne göriyim erkek.:S Digerine baktım oda erkek. Ve hemen götürüp degiştirdim.! Eyer hamsterın erkekse ve sende erkek hamster alıyosan kavga etmeleri dogal. Zaten hamsterın dişiyse eve getirdigin erkek hamsterla mutlaka koklaşıcaktır.! Baktın Çok soguklar... Senin hamsterda sorun var demektir. Sen önce bi cinsiyetini kesinleştir. Daha sonra ayrıntılı yardımcı oluruz...;)

önce birbirlerine alışmalarını sağla ben iki yanyana kafese koymuştum öyle alışmışlardı ama her halikarda kavga etcekler çiftleşmeden sonra haberin olsun ayrıca keşke önce erkek alsaydın sonra dişi alsaydın çünkü dişiler çok daha saldırgandır ve bölgelerini koruma konusunda daha hassastırlar

Hamsterim kesinlikle dişi ve oldukça güzel :) Şaka bir yana belki de bize çok alışmış olduğu için bir eş istemiyordur.Şuan evde geziniyor ve biz seslendiğimizde hemen geliyor.Eşimi de beni de çok seviyor en son aldığımız erkek hamsterla koklaştı vs ama yalnız bıraktığımız an Tazmania Şeytanı gibi girmişlerdi birbirlerine ve ciddi yaralamalar olabilirdi yetişmeseydik.Aynı şekilde evde Johann isimli bir de muhabbet kuşumuz var ve ondan da hiç hazzetmiyor.Karşılaştıkları yerde üzerine atlıyor.Ne yapacağız bilemiyorum.. :(

arkadaşım o cins hayvanlar aynı muhabbet kuşları gibi eş seçme potansiyeline sahiptir benden sana tavsiye onu bi pet shopa götür ve bütün hemstırlarla iç içe bırak anlaştığı erkeği al senin deil onun beğendiği olur unutma hemstırlar tek eşlidirler

Yanıtlamak için giriş yapın