Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
sıcacık bir yuva isteyen yavru bir köpek arıyorum - ücretsiz-
özellikle golden istiyorum ama başka cinste olabilir. ama yavru olmasını istiyorum. en baştan herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum. genç bir çiftiz, evimizde çocuk yok. bayağı bir sürede olmayacak. bolca boş vaktimiz olduğu için çok rahat edecek. köpeğinize kendi çocuğumuz gibi bakarız. daha önce bir alman kurdum ve ikiz tazılarım vardı. 10 yaşımdan itibaren baktım ama yaşlılıktan öldüler. çok iyi bakılacağını garanti ederim. zaman zaman köpeği görebilirsinizde. lütfen ilgilenenler buraya yazsınlar önemli!! kesinlikle köpek ticareti yapmam. öyle olmasını istesem petshop tan alırdım. labrador olursa çok sevinirim
9 aylık terrierimizi yeterince ilgilenemediğimiz için bakabilecek bir aileye ücretsiz vermek istiyoruz.Tüm aşıları düzenli olarak yapılmış olup son derece akıllı ve sevimli kızımızla ilgilenirseniz telefonumuz 05385735304
merhaba ilanınızı okuyunca çok mutlu oldum.Çünkü çok sevdiğim bir yavru golden labrador kırması bir köpeğim var.Ancak işlerim yüzünden bakamıyorum ve güvenipte verebileceğim kimse bulamıyorum.Safkan değil ama anne ve babası cins köpekler.Ayrıca çok akıllı ve kıpır kıpır bir yavrucuk. Eger safkan olmaması sorun degilse mail adresinize fotograflarını gönderebilirim.Aşiları var ve tuvalet alışkanlığınıda hemen hemen kazandı. Eger gerçekten bakabileceğinize inanıyorsanız para falan istemem .Ayrıca arada bir görmek gerçekten beni çok mutlu eder ve minnettar kalırım. lkarabaglı@yahoo.com 0505 725 13 78
ayl_cnt vermedı ısenız ben rica edrım ben alabılırım kendı evım var bahçelı üstelık avcıyım ve bana gereklı tabıı istersenız ulasmak için :[email protected] teşekkürlerr.....