Sürüngen Genel
Öncelikle dediklerine hiçbir şekilde katılmıyorum.Bir kere demişsin ki -illa ki canlı yem yemesi gerekmiyormuş,süt ve ekmek versen de yerlermiş-bunu sana kim söyledi bilmiyorum ama tam anlamıyla komedi.Yılanlar her zaman canlı yem yerler.Bu fare olur hamster olur tavşan olur.Sonuçta bunlar da artık birer pet hayvanı ve evlerimize kadar girdi.Bizler de sahipleri olarak beslediğimiz yılanın en temel ihtiyacı olan beslenme gereksinimini yerine getirmek zorundayız.Bunun için de tabiki bir hamsterı bir fareyi feda edeceğiz çünkü başka seçeneğimiz yok.Bunu istediğin hayvan hakları savunucularına gönder,söyle hiç önemli değil.Çünkü bu konuda yapabilecekleri hiç bir şey yok.Ayrıca İzmir Hayvanat Bahçesi`ne de hiç bir şekilde laf söylemeye hakkın yok.Ordaki çalışan insanlar bu işi iyi bilen ve severek yapan insanlardır.
Yalnız süt-ekmek olayı beni kopardı belirtmek istedim
.Kimden duyduysan gerçekten komik insanmış.Çağımızda elimizde bu kadar olanaklar varken bilgi çağı olarak adlandırılırken bu kadar cahil insanların kalması,en önemlisi de bilmediği konu hakkında yorumlar yapması gerçekten çok acı.Yazık çok yazık...
city35