Hamster

hamster kafesi!
Öncelikle merhabalar.ben 13 yaşındayım.hamster almayı planlıyorum.kafesi nasıl olmalı vede syrian hamster almak istiyorum.nerede bulabilirim?cevaplarsanız sevinirim.:))

mrb pillibebeq hamster alman çok güzel tabi ona ii bakacağına inanıyorsan günümüzde çok hamster alıp 1,2 gün hava atıp sonra hamsterle ilgilenmeyenler var neyse umarım ii bakarsın kafes olarak 45/30 ii olur ama tekse senin imkanın varsa ona çok oyncaklı büyük bi kafes almalısın bence en iyisi ve kafesin içinde mutlaka dönebileceği çark olması lazım umarım mutlu olursun bye..

kafes fiyatları nedir? genel olarak?

yasadiğin yer neresi bilmiyorum ama ben ist and yakasindayim yasadiğim yere gore soyluyorum eger gercekten guzel ve kaliteli bi kafes almak itiyorsan en azından bi 70 . 80 milyonu cikarman lazim gozden ama tabiki hepsi boyle degil uygun olanlarida var ama aralarinda buyuk farklar vardir.uygun bişi almanı tavsıye ederım bir sure oynadıktan sonra cokda fazla ilgilenmiyolar oyuncaklariyla ama masumfare nin de dediği gibi cark olması sart cunku onlar ıcın vazgecilmez.

Yanıtlamak için giriş yapın