Kuş Forumları > Kuş İlanlar
JUMBO MUHABBET ARIYORUM
10 çift eşli yerli muhabbetim var 4 tane orjinal yavru jumbo karşılığı takas etmek istiyorum. fazla yavrunuz varsa üzerine parada verebilirim.
bilezikli jumbolarımın altında 5 yavru var senin eşli kuşlar verimli ise bişeyler yaparız hangi şehirdesin
kuşları isteyen olursa satabilirimde izmirdeyim. tanesi 10 ytl
selam shaiga.jumboların altında 5 yavru var demiştin.ben istanbulda esenlerde üreticiyim.yavrulu olan jumboların fiyatını alabilirmiyim nakit olarak. msn: [email protected] saygılar.
ark. her onun gelen kuşuna (jumbo) dıyo ama yarısından çogu jumbo deıl kırık falan ben kuşa ılk başladıgımda jumboyamerak saldım ve burdakı kuşculardan jumbo dıye 100 ytl ye kuş aldım 1 sene besledım bu arada gıtmedıgım yer kalamdı jumbo olmadıgını ogrendım ustune çook kuş deiştirdım ıngılız çıktı bu arada bayagı bır tecrube sahıbı oldum ve turkıyede jumbonun bıttıne ınandım yemın olsun almanyadan orjınal bılezıklı 1 çıft orjınal jumbo getıttırdım bır baktımkı jumbo dıye aldıklarımın ıkı katı yurt dışında kaydı falan var o gunden buyana jumbonun tadını aldım hala o kuşları beslıyorum ılk bır sene yavru alamadım kuşlardan ortam deişiklıgı falan altından 4 ay once 6 yavru aldım allah sızı ınandırsın ve dınlendırmeye aldım kuşlarımı salmayı boldum ortadan ıkıye ve şimdi bırleştırdım çook super bırşey yaa valla yenı yavruların gelmesı yakın başınıız şilşirdım kusura bakmayın
slm. kuşlarını hemen alabilirim. bana 0532 490 61 67 den ulaşabilirsin
Merhaba ceza38 nikli arkadaşım acaba benimle temas kurabilirmisin. 05553088788 [email protected]