Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

İzmir Hayvanat Bahçesinde Yılana Canlı Hamster Yem!!!

Merhaba bugün hayvanat bahçesini ziyarete gittim hayvanları çok sevdiğim için bunu çok sık tekrarlarım.Sıra yılanların olduğu yerdeydi ama gördüğüme inanamadım minik bembeyaz şeker bir fare yılanla birlikte camın içindeydi.Onu oraya yılana yem olarak vermişlerdi zavallı farecik hiç bir şeyden habersiz yılanın suyundan içiyor ordan oraya koşturuyordu.Daha fazla dayanamadım ordan hemen çıktım ağlamamak için kendimi zor tuttum.Doğada bu tür şeyler normalde çocukların severek gittiği bir yerde bunun nasıl olduğunu anlamak çok zor.Bir canlı için bir canlıyı kurban vermek.Ve o canlıya doğadaki gibi kaçması için hak bile vermemek.O zaman ordaki kaplanlara ve aslanlara da ordaki ceylanlardan her gün versinler çocukların gözü önünde!!Ben bir hayvansever olarak gördüğüm manzaradan dolayı çok üzüldüm.

img

fundaer

20 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

funcacım tamam üzücü gelmiş olabilir ama aslana et verirsen yer ama yılana verirsen yemez,canlı hayvan vermelisin,üzgünüm

img

mfe

22 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm öyle olabilir ama onun yeri orası değil o manzarayı görmek çok üzücüydü kurtarmak için keşke elimden bişeyler gelebilseydi orda habersiz ölümü bekliyordu:(

img

fundaer

20 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ