Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

kesinlikle okumalısınn!

arkadaşlar dişi gine pig arıyorum.ama rengi güzel olursa erkekte olabilir fiyatın 25 ytl yi geçmemesi kararımdır.istanbul anadolu yakasında OTURUYORUM!

MERHABA BENİM PİGİ HAMİLE NE DOĞURCAĞINI BİLMİYORUM DİŞİ YADA ERKEK BİLEMİYCEM BEN DİŞİYİ YANİ FİNCANI VERMEYECEĞİM SADECE DOĞACAK OLAN YAVRUYU VERECEĞİM FİNCAN BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ ALDIĞIMDA ÇOK VAHŞİYDİ ŞİMDİ UYSALLAŞTI ZATEN BİR TANE YAVRUM VAR SİYAH BEYAZ RENKLİ TAM BİR ZİLLİ AMA ÇOK TATLI AİLECE ONU ÇOK SEVİYORUZ

img

thevıolet

18 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

stargirl beyaz güzel bir renk mi

img

mfe

22 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BU NASIL BİR BAŞLIK YA! ilanınız okunsun diye böyle bencilce "kesinlikle okumalısın" birde ünlem var sonunda. Kardeşim gidin ilan bölümüne yazın bunları. Cevap vermeyelim arkadaşlar böylelerine... Lafa bak KESİNLİKLE OKUMALISIN!

img

kertenkeleci

20 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

valla kavga çıkarmak istemem.ya özür dilerim daha önce bi başlık atmıştım igularla ilgili onla karışmış.evet beyaz çok güzel olabilir.dişi veya erkek varketmez.3 atne gine pig arıyorum.1 tane yelissa hanımdan aldım.2 tane almak istiyorum.lütfen maillerinizi yazarmısınız.benimki [email protected]

SEVGİLİ MFE CİNSİYETİ NEDİR?BEYAZ ÇOK SEVERİM.DİŞİ İSE ALABİLİRİM.2 ERKEK ALDIM.SEVGİLİ THEVIOLET DOĞDUĞUNDA YAVRUNUN CİNSİYETİNİ BİLDİRİRSEN SEVİNİRİM.HER İKİNİZEDE CEVAP YAZDIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SANA GELİNCE KERTENKELECİ BENİM BENCİL OLDUĞUMU SÖYLÜYORSUN,BEN BENCİLSEM SENDE ÇOK SAYGISIZSIN.BİDE MADEM BAŞLIĞI BEĞENMEDİN NE MESAJ YAZIYORSUN O ZAMAN.

ben istiyorum bitane izmirde oturuyorum mail atarsan sevınırım [email protected]

img

happylest

18 yıl 8 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

THEVIOLET yavruyu almak istiyorum cvp yazarsan sevınırım

img

happylest

18 yıl 8 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ