Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
KEDİ ARIYORUM CİNS OLSA İYİ OLURDU....
kedileri çok seviyorum ve evde bakabilecegım yavru bir kedi arıyorum. ücretsiz kedisini vermek isteyenler umarım ilgilenirler. VE daha önce baktım kedi sokak kedisi ve büyüdü sokakları istedi o yüzden evde bakacağım gene ama cins kedi arıyorum ilgilenirseniz sevinirim..çok uzun zamandır arıyorum...msn nim [email protected] ilgilerinizi bekliyorum.saygılar NOT:::İstanbulda beykozda oturmaktayım...
satılık yavru dişi chincilla (iran kedisi) sağlık problemi yok 2 aylık ve bal rengi izmirden irtibat tel 05368316408
3 aylık ankara kedisi. tabi ki ücret talep etmiyoruz!!!!!!! ilgilenirseniz [email protected]
Merhaba, Elimde cins olmayan henüz daha yeni 2 aylık bir tekir kedi var. Biz kızı yolda bulduk ve çok hastaydı. 1 ay boyunca baktık ve iyileştirdik. Kulağının arkasında yarası vardı ama şimdi iyileşti. Tüyleri çıkacak artık. Çok sevimli ve hareketli. Dışarıyı sevmeyeceğimden eminim tipik bir ev kedisi olabilecek konumda ve dışarıdan korkuyor. Eğer resim isterseniz gönderebilirim. [email protected] adresinden bana ulaşabilirisiniz.
merhaba benım 3 tane yavru kedım var cıns degıl erkek resım ıstersen atabılırım ılgılenırsen eger [email protected] mail atarsın
bende iki tane yavrucuk var birisi ankara diğeri iran kedisi talep ederseniz msn adresim [email protected]