Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Bu Balıkların cinsi nedir acaba?????
Arkadaşlar ben bu balıklardan 1 erkek 2 dişi var cinsleri bilmiyorum yardım edermısınız?balılar hediye geldi. http://www.akvaryum.com/foto_arsiv/219.jpg
arkadaki mavi balık: maylandia zebra, öndeki ise: portakal (gerçi ağız kısmı biraz tuhaf gibi çıkmış ama başka bişeyde aklıma gelmiyor) olması gerekiyor.. biraz takışabilirler, kovalarlar birbirlerini; ama kavga edeceklerini düşünmüyorum..
Takışmayacaklarından emin olabilirsin ve güzel balıklar bunlar.Eğer canlı yemle beslersen 1 yılda boyları 4 katına çıkar.Kolay gelsin:)
Öncelikle balıklar maylandi yada portakal falan değil.Balıkların cinsi fulleborni dir.Malawi gurubu balıklardır(mbuna grubundan).agresiftirler.
war dostum ne demek istedin tam anlamadım; o balık maylandia zebra ki maylandia zebra da zaten bir malawi cichliti.. Fulleborni hayatında gördün mü sen? Bu buradaki balıklarla ilgisi bile yoktur. Sadece arkadaki maylandia zebra Labeotropheus fulleborni türüne biraz benzer ama bu fulleborni türü yukarıdaki resimdeki balıktan çok daha açık renkli ve çizgileri belirgin olur.. Saygılar..