arkadaşlar bılmıyorum ama kertenkele beslemek bundan daha kolay..3 gun oldu kendı kendıne yemegı basaramadı...canlı olark herseyı koydum..bende sınırlednım agzını acıp ıcıne koydum .. ozaman yıyor....baska turlu yemıyor..ama elim e agzına kısılıyor...acaba alısması mı lazım ortama bılmıyorum..mutlaka dogadan yakalmıstır..cunku kuşcu dan aldım...yazılarınızı beklıyorum..şu anda saglıgı yerınde..benle ırıtbat kurmak ısteyen olursa 🔒 Üyelere Özelıyorum yardımlarınızı deneyımlı olan arkadslar ıcın...ama dagdakı kertenkeleyı beslemek daha kolay..inatcı degıl onlar bu kdar..en fazla 1 gun ac duruyorlar.2. gun ne versenız canlı yıyorlar..
Bende evde besliyorum kendi doğasında avlanıyor senin yapacağın elinle yedirmek böcek bulunamazsan kardes kurusu al sinek büyüklüğünde doğra ağzına ver elini ağzına sokma ağzını açmasını sağla içine bırak o kendi yer suyunda yaprağı al suya batır içindeki damlaları ağzına akıt
Bende evde besliyorum kendi doğasında avlanıyor senin yapacağın elinle yedirmek böcek bulunamazsan kardes kurusu al sinek büyüklüğünde doğra ağzına ver elini ağzına sokma ağzını açmasını sağla içine bırak o kendi yer suyunda yaprağı al suya batır içindeki damlaları ağzına akıt
Suyu fazla verme kusuyor
merhaba bukelamuna solucan versem olurmu kis gunu baska bocek bulamiyorumda