Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

japon ile ilgili yardım

öncelikle 3 japon ve cinsini bilmediğim 2 balığım var.:).japonlara ısıtıcı ister mi?akvaryumun ortalama sıcaklığı ne kadar olmalıdır?birde 1 vatozum ve 2 minik çöpçüm var bunlar yeterli mi?bu konularda bana yardımcı olabilir misiniz?

img

tetemek

19 yıl 6 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

-Diğer balıkların resimlerini koyarsan türlerini söyleyebilirim. -Akvaryumu 25 derecede tutman uygundur,ancak bunun için kış mevsiminde ısıtıcı şarttır. -Vatoz ve çöpçü konusunda yeterli mi demen biraz garip bir soru oluyor çünkü öyle bir gereklilik yok :) yani akvaryum boyutların izin verdikçe dilediğince besleyebilirsin ;)

img

mfe

22 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkür ederim.galiba bu balıkların adı tetra`imiş.çizgileri var.ben vatoz ve çöpçüler için akvaryumun temizliği açısından sordum :D.

img

tetemek

ÖZEL MESAJ

Vatozların yaptığı temizlik fazla da faydalı değil çünkü bir o kadar da dışkı çıkarıyor,buna rağmen ben de besliyorum,nasılsa zararsız :D çöpçülerde de 1 den fazla olmasında fayda var çünkü yalnızlığı sevmiyorlar,sende 2 adet varmış minimum olmakla birlikte uygundur.Benim de 2 çöpçüm var.3-4 daha olsa alırım ama lüzum yok diye almıyorum.Onlar da çünkü dip yemiyle besleniyor.Eğer balıkların göremediği bir yem kalırsa dipte onu bulurlar ve o yemin suyu kirletmesini önlerler.Böyle bir faydaları var.Bol şans.

img

mfe

22 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkür ederim... :D

img

tetemek

ÖZEL MESAJ

mfe yine bişe soracam.akvaryumun içinde yeşil lekeler oluşmaya başladı.bunun nedneni nedir?bu sorunu nasıl çözebilirim.çöpçümün biri oldü.tek yaşar mı? saygılar

img

tetemek

ÖZEL MESAJ