Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

aileme yeni bir dost arıyoruz

Merhabalar .İzmirde oturuyorum.Mesafe sorun değil.Kızım ve ben bir köpek arıyoruz.En fazla 6 aylık olması beze alışması adına önemli .Yardımcı olurmusunuz [email protected]

img

nnihala

18 yıl 6 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba izmirde oturuyorum benim golden terier cinsi 3 aylık bir kızım var hayatta ençok istediğim bir köpekti fakat çalıştığım ortam çok kirli olduğu için onu bir eve bir işe sürüklerken çok kirleniyor aşıları yapılmış şekilde mamaları. onun çok sevdiği özel yatağı.tasması.2 çeşit özel şampuanları ona ait havlurarıyla size vermek isterim ücret olarak yapılan masraf ücreti olarak 200 ytl istiyorum (arada görebilirsem sevinirim)tel_0533 357 20 84

img

hulyagurlek

18 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

4 aylık yavru büyümeyen cins,sıfır numara kar beyaz çok akıllı teriyer.Tüm aşıları ve parazit tedavisi yapıldı ve kimlikli.Çok sağlıklı ve muhteşem oyuncu evimizde ikinci bir köpeğimiz olduğu için satıyoruz.Fiyat 200 ytl. not: fiyatta indirim yapmam söz konusu değil zaten tüm tedavileri ve bakımı ancak bunu karşılar, bunu sürdürebilecek maddi olanaklara sahip bir yuva bulmasını istiyorum alınıp atılacak bir köpek değil ve kesinlikle evde bakılması şartıyla verilecektir.0543 917 56 71

img

ceyhanceyhan

19 yıl 10 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ