Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

hint bülbülü arıyorum
hint bülbülü arıyorum.eşli yavrularıylada olabilir.fiyat konusunda 30 ytl den yukarı olmazsa kolaylıkla alabilirim.yer istanbul/altıntepe

merhaba, anne, baba ve 6 ay - 1 yaş arası 6 yavrusu ile toplam 8 ferdi olan hint bülbülü aileme yuva arıyorum.. Hepsini çok seviyorum ama iş nedeniyle çok fazla seyahat etmemden dolayı kendilerine gereken ilgiyi gösteremiyorum. Eğer hepsini birlikte alabilirseniz ayrılmamaları açısından tercih ederim. Fiyat konusunda anlaşacağımıza eminim. Ben Ankara`dayım ama bir şekilde size ulaştırırım, hiç sorun değil.

merhaba, anne, baba ve 6 ay - 1 yaş arası 6 yavrusu ile toplam 8 ferdi olan hint bülbülü aileme yuva arıyorum.. Hepsini çok seviyorum ama iş nedeniyle çok fazla seyahat etmemden dolayı kendilerine gereken ilgiyi gösteremiyorum. Eğer hepsini birlikte alabilirseniz ayrılmamaları açısından tercih ederim. Fiyat konusunda anlaşacağımıza eminim. Ben Ankara`dayım ama bir şekilde size ulaştırırım, hiç sorun değil.

size nasıl ulaşabilirim?numaranzıı verirmisiniz yada mail adresinizi bi sakıncası yoksa...

Tabii ki.. bana 🔒 Üyelere Özel adresinden email gönderebilirsiniz. Bir hafta 10 gün kadar sonra İstanbul`a geleceğim, kuşları kendim getirme şansım olabilir, o yüzden bir an önce haberleşirsek iyi olur.

Yanıtlamak için giriş yapın