Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

Satıyorum (Kafes ve Gonzales)

Öncelikle İstanbuldayım. 2 adet sarı renk gonzales var elimde. İkisi de erkek. Biri yaklaşık 4-5 haftalık. Diğeri de onun babası, 5-6 aylık. yol parasını karşılamak için tane tane alınırsa tanesini 5 er milyondan, ikisi birlikte alınırsa ikisini de 5 milyondan veriyorum. Kargoyu teklif bile etmeyin, sadece elden vericem. Kafeslere gelince, elimde "habitrail mini" ve "habitrail playground" modelleri var. ikisi de tertemiz. bütün aksesuarlarıyla 60ar milyon tanesi. Pazarlık ta yapabiliriz. Habitrail mini nin adına kanmayın, diğerleriyle aynı boyuttadır. ufak falan değil yani. ikisini birden alana 110 a bırakıcam. Elimde başka 2 kafes daha var, biri 25-40 boyutlarında, lacivert, tekerleği suluğu evi yemliği falan var, tip olarak da şu kuş kafesine benzeyenlerden. Bu kafes 25 YTL. Diğer kafes bundan daha büyük, yine aksesuarı var yemlik suluk ev vs. Bu kafes de 35 YTL. ikisini birden alana 50 milyona vericem. Neden çıkarıyosun bunları elinden diyosanız, yurtta kaldığım için görevliler sorun çıkarıyo. NOT: Hamster lara iyi bakamıycak birisine vermicem. İlgilenenler buraya MSN lerini yazarsa ulaşırım size... Elimde limon aromalı talaş, bir iki çeşit yem falan var biraz. Onları da hamster ve kafesi beraber alanlara 10 milyona vericem. Kargoyu öderim diyosanız şehir dışına kargoyla gönderirim, fakat hem pahalı olabilir, hem de kafes sağlam gelmeyebilir. Fakat kafesleri Bursa`ya elden verebilirim ramazan bayramı tatilinde. Hamsterları ise hemen istanbulda vericem, sorun çıkıyo yurtta. İlgilenenler MSN lerini versin...

img

schneider

18 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bir tane de hamster ball var eklemeyi unutmuşum...

img

schneider

ÖZEL MESAJ

bilader ben kız arkadaşıma aşmayı düşünüyorum 1/2 güne kadar haber veririsen sevinirim ben şuan manisa/salihlideyim fakat erzurumda okuyoum ve hamsterı oraya götürmeyi düşünüyorum oraya veya mansaya göndermen mümküm [email protected] CEVAP VERİRİSEN SEVİNİRİM

abi kusura bakma ya bayram dolayısıyla bikaç gündür bakamıyodum yeni gördüm mesajını. şimdilik hayvanları vermekten vazgeçtim. fakat kafesler aksesuarlar için yazdıklarım hala geçerli

img

schneider

ÖZEL MESAJ

slm küçük gonzalesi vermeyi tekrar düşünürsen ve anadolu yakasındaysan ilgilenebilirim.

img

thered

19 yıl 11 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yok şu an düşünmüyorum kıyamıyorum çünkü. Fakat şu an paraya ihtiyacım var o yüzden Habitrail Mini ve Habitrail Playground tanesini 60 milyondan 55 milyona düşürdüm. Kafes başı 55ten acilen satılıktır.

img

schneider

ÖZEL MESAJ