Bahçeli Müstakil Evimde Beslemek Üzere Arkadaş Arıyorum.
Bahçeli Müstakil Evimde Beslemek Üzere Saf Cins Gerektiğinde Evimi ve Ailemi Koruyabilecek Arkadaş Arıyorum.
Daha önce de bir Husky cinsi Köpek Besledim(SİLVER) ve Pitbull cinsi bir köpek (TARÇIN). Fakat Askerlik Görevim sebebiyle 15 aylık bir ayrılık sebebiyle köpeklerimi yine böyle bir site aracılığı ile sahiplendirmiştim. Şimdi sıra yeniden benim bir arkadaş kazanmamda. Büyükçekmece İstanbul dayım... Umarım bir arkadaş bulma konusunda bana yardımcı olursunuz arkadaşlar...
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
3 aylık dişi kahverengi labrodor çok sevimli ve hareketli ailevi neden lerden satmak zorundayım petshop larda ortama fiatı 400$ ben 250 ytl ye vermek istiyorum......
alıcılar eklesın gerçekten alıcıysa fiatta birseyler yapılabılır
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
ilgilenirseniz ikibucuk aylık siyah dişi ispanyol cocker. tel 🔒 Üyelere Özel
bursada 11 aylık dişi boxer ilggilenirseniz 🔒 Üyelere Özel
merhaba
3 aylık golden_labrador kırması bir köpeğim var. Çok sevimli ve akıllı.Kadıköyde bir apartmanda oturduğum için sorun yaşıyorum.Çok sevdiğim halde vermek zorundayım.Eger safkan olması çok önemli değilse sizinle görüşmek isterim.Fotografını adresinize gönderiyorum.Aşılı ve kimligi var.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel levent
200 ytl masrafları nedeniyle istiyorum
kendi köpegimin yavruları secereli golden anne ve babadan dişiler için 250ytl erkekler içinde 300 ytl istiyorum acil ulaşın 🔒 Üyelere Özel