Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Golden,Labrador yada Alman Kurdu

Ankara Uni. Veteriner Fakültesi mezunuyum,ayni fakülte`de doktora yapmaktayım. Nişanlım ile birikte bakmak için 1 yaşını geçmemiş cins bir köpek arıyorum. Ücretsiz olursa sevinirim ama 200ytl kadar bir bütçede ayırdım. Herhangibi ticari amaç gütmemekteyim Saygılar Vet.Hek.Erkut Özgöray

img

erulmo

18 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, Bizim Labrador retriever ımız var. 23.10.2006 doğumlu oğlumuza bakamadığımız için vermek durumundayız. İlk aşılarının hepsi yapılı durumda ve aşı karnesi mevcut. Biz İstanbul avrupa yakasındayız. Eğer ilgilenirseniz bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. ücret olarak 250 ytl dir.

teşşekür ederim,yavru bir golden aldık:)

img

erulmo

18 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

golden06 ben su anda labrador arıyorum yavru ve erkek olması sartıyla.sizle daha detaylı bir sekilde nasıl konusabiliriz?

img

darkevil

18 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

10 aylık golden sahıbıyım.ve satıyorum itaat egıtımıne sahıp.son derece akıllı.asla gereksız yere havlamaz..ve tuvaletını eve yapmaz.. zıncırlı ve zıncırsız gezdırebılırsınız yanınızda...uygun fıyata verıcem dusunursenız bana ulasın...0532 4852706

img

hakankorfez77

18 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kendi kızımın 70günlük yavruları dişi için 250ytl erkek içinse 300 ytl istiyorum benim ücretle vermeminde nedeni masraflarını çıkartabilmek çünkü bu fiyata yavru golden bulmanız hemen hemen imkansız siz iyi bilirsiniz ilgilenirseniz çok acil ulaşın 0546 491 44 80

img

edakose

18 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ